about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سرویس ارتباطات ویژه دولتی اوکراین اعلام کرد که در این کشور از ابتدای سال، روزانه حدود ۱۵ حمله سایبری ثبت می‌شود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ از ابتدای سال ۲۰۲۵، تیم ملی واکنش به حوادث سایبری اوکراین (CERT-UA) به طور متوسط ۱۵ حمله سایبری در روز را ثبت کرده است. این گزارش توسط سرویس دولتی ارتباطات ویژه و حفاظت از اطلاعات (UNN) منتشر شده است.

این تیم همچنین بیش از ۱۵۰ خوشه تهدید سایبری (UAC) را ردیابی و ادعا کرد که روسیه همچنان منبع اصلی حملات سایبری است.

کارشناسان اوکراینی، حملات مخرب، جاسوسی سایبری و حملات با انگیزه مالی را شناسایی کرده‌اند.

به طور خاص، این موارد شامل موارد زیر است:

• UAC-0010 یا Gamaredon/Primitive Bear/Aqua Blizzard (یکی از بزرگ‌ترین تهدیدات)؛
• UAC-0184، UAC-0200 (تخصص در حمله به پرسنل نظامی)؛
• UAC-0218 / UAC-0219 (سرقت داده‌ها)؛
• UAC-0050، UAC-0006 (فعال‌ترین خوشه‌های با انگیزه مالی) و غیره.

بخش سایبری بخش جدایی‌ناپذیر جنگ مدرن است. تاکتیک‌ها، تکنیک‌ها و رویه‌های هکرها دائماً در حال تغییر است و نیاز به نظارت مداوم، تحقیق در مورد فعالیت آنها و تبادل اطلاعات بین‌المللی دارد. مقامات اوکراینی عنوان کردند که همچنان تمام تلاش خود را برای محافظت از فضای سایبری در این کشور انجام خواهند داد.

سیستم تشخیص آسیب‌پذیری سرویس دولتی ارتباطات و حفاظت اطلاعات ویژه، بیش از 3.8 میلیون رویداد امنیت اطلاعات را در نیمه اول سال 2025 پردازش و 535 حادثه سایبری را شناسایی کرد. اهداف اصلی حملات، ساختارهای دولتی و دفاعی و همچنین نهادهای خودگردان محلی بودند.
 

منبع:

تازه ترین ها
لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.

گزارش
1405/05/11 - 13:59- هوش مصنوعي

گزارش پست‌های نامناسب هوش مصنوعی در لینکدین

لینکدین به کاربران اجازه می‌دهد پست‌های نامناسب هوش مصنوعی را گزارش دهند.