about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

کارشناسان مدعی شدند که روسیه استراتژی سایبری خود را برای مدت طولانی در جنگ با اوکراین تغییر داده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان ادعا کردند که در تحولی جدید در اوکراین، واحدهای سایبری روسیه شروع به تمرکز بر اهداف نظامی اوکراین به جای اهداف غیرنظامی استراتژیک کرده‌اند.

بنابر ادعای محققان، عوامل روسی رایانه‌های نظامی و تلفن‌های همراه را به‌ویژه پیش از حمله جنبشی تابستانی که هدف آن تصرف سرزمین‌های بازپس‌گیری‌شده اوکراین است، هدف قرار دادند. براساس گزارش مؤسسه خدمات یکپارچه رویال (Royal United Services)، این تغییر در استراتژی سایبری به دلیل تغییر اولویت‌ها است.

محققان براین باورند که در ابتدا، روسیه بر حمله به زیرساخت‌های غیرنظامی در منطقه متمرکز بود، اگرچه این با این فرض بود که جنگ کوتاه‌مدت خواهد بود.

دن بلک (Dan Black)، مدیر تجزیه و تحلیل جاسوسی سایبری در ماندیانت (Mandiant) ابر گوگل و نویسنده این گزارش گفت :

«مسکو مفهوم کلی عملیات‌های خود را برای تأکید بر اهدافی که می‌توانند مزایای مستقیم و ملموس‌تری در میدان نبرد برای نیروهای متعارف خود فراهم کنند، متعادل کرده است. بسیاری از تحلیل‌های غربی تا به امروز بر حمله سایبری بسیار قابل مشاهده روسیه، مزایای رویکرد آن و پتانسیل یک کارزار مخرب مجدد با ماهیت مشابه علیه زیرساخت‌های حیاتی اوکراین متمرکز شده‌اند.»

به گفته کارشناسان، تاکتیک‌های جدیدی که روسیه از آن استفاده می‌کند شامل هک کردن دستگاه‌های مورد استفاده سربازان اوکراینی، حملات مهندسی اجتماعی برای نفوذ به سیستم‌های فرماندهی و کنترل اوکراین، و به خطر انداختن وب‌کم‌ها در مراکز جمعیتی برای یافتن تجهیزات نظامی اوکراینی است.

منبع:

تازه ترین ها
هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.