about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

سازمان نصر کشور و سازمان ملی هوش مصنوعی تفاهم‌نامه همکاری امضاء کردند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، سازمان نصر کشور و سازمان ملی هوش مصنوعی تفاهم‌نامه همکاری امضاء کردند. در ابتدای این جلسه علی حکیم‌جوادی، رئیس سازمان نصر کشور گفت: در حال حاضر هوش مصنوعی در جهان فراگیر شده است و در حال رشد و گسترش است. به تبع در ایران نیز شاهد این موضوع هستیم و امیدواریم بتوانیم حداکثر بهره‌برداری از این حوزه را در کشور داشته باشیم. خوشبختانه در برخی از صنایع مثل صنعت بانکی از سال‌های پیش استفاده از هوش مصنوعی شروع و گسترده شده است که دستاوردهای خوب و قابل توجهی داشته است. امیدوارم شاهد تسری این حوزه به سایر صنایع کشور نیز باشیم.

رئیس هیئت‌مدیره سازمان نصر تهران گفت: در سازمان نظام صنفی رایانه‌ای به عنوان بخش خصوصی به دنبال توسعه و گسترش استفاده از هوش مصنوعی در کشور هستیم. هم در نصر کشور و هم در نصر‌های استانی به ویژه تهران ظرفیت‌های بسیار خوبی وجود دارد. انشالله در کنار سایر مجموعه‌ها بتوانیم به رشد هوش مصنوعی در کشور کمک کنیم.

در ادامه این جلسه، محمد سعید سرافراز؛ رئیس سازمان ملی هوش مصنوعی نیز با توجه به اهمیت همکاری با بخش خصوصی گفت: سازمان ملی هوش مصنوعی سازمانی تازه تاسیس است و در ابتدای مسیر فعالیت خود قرار دارد. علی‌رغم این نوپا بودن از روزهای اول فعالیت سازمان ملی هوش مصنوعی با سازمان نظام صنفی رایانه‌ای به عنوان یکی از بازیگران مهم این حوزه ارتباط گرفتیم. برای رشد و توسعه این حوزه نیاز است تا بیش از پیش بخش خصوصی فعال شود و فضا برای فعالیت در اختیار آن قرار گیرد. سازمان ملی هوش مصنوعی نیز در حال حاضر خود را تسهیلگر این حوزه می‌داند و به تنظیم‌گری ورود نکرده است. در مسیر رشد حوزه هوش مصنوعی حساب ویژه‌ای روی سازمان نصر باز کرده‌ایم و امیدواریم تعامل و همکاری خوبی میان دو مجموعه شکل بگیرد.

همچنین محمدرضا معبودیان؛ رئیس کمیسیون هوش مصنوعی و علم‌داده سازمان نصر تهران نیز در این جلسه گفت: انشالله با انعقاد این تفاهم‌نامه بتوانیم از ظرفیت‌های هوش مصنوعی در راه اهداف عالی کشور استفاده کنیم. در حال حاضر جای کار بسیار زیادی وجود دارد و در بخش خصوصی امیدواریم از هوش مصنوعی در کلان مدیریت کشور استفاده شود.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1405/04/23 - 09:17- جرم سایبری

حمله سایبری به بزرگ‌ترین اپراتور تاکسی ژاپن

بزرگ‌ترین اپراتور تاکسی ژاپن پس از حمله سایبری، سیستم‌های خود را خاموش کرد.

وزارت
1405/04/23 - 08:57- آمریکا

وزارت خزانه‌داری آمریکا سرویسFirst VPN را تحریم کرد

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده سرویس «First VPN» و مدیر اوکراینی آن را به اتهام همدستی با گروه‌های باج‌افزاری تحریم کرد.

افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.