about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

گروه املاک داماک قصد دارد تا در سال جدید ، املاک خود را به کمک پلتفرم مانترا، توکنیزه کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،بلاک چین مانترا طی بیانیه‌ای اعلام کرد که با گروه املاک داماک (DAMAC) قراردادی به‌منظور توکنیزه کردن حداقل یک میلیارد دلار از دارایی‌های این شرکت امضا کرده است.

 بلاک چین مانترا (MANTRA) بلاک چینی است که باهدف راه‌اندازی توکن‌های دنیای واقعی (RWA‌) فعالیت می‌کند.

امیرا سجوانی (Amira Sajwani) مدیر فروش این شرکت مستقر در دبی نیز ضمن تائید این خبر، توکن‌سازی را هموار کننده مسیر سرمایه‌گذاری عنوان کرده است.

توکنیزاسیون دارایی اجازه می‌دهد تا حقوق یا مالکیت دارایی‌ها، ازجمله توکن‌های دنیای واقعی (RWA‌)، به توکن های دیجیتال روی بلاک چین تبدیل شود که سپس می‌تواند به‌صورت آنلاین مالکیت و معامله شود.

گروه املاک داماک (DAMAC) ، یکی از بزرگ‌ترین گروه املاک دبی که دارایی‌های آن شامل املاک و مراکز داده است، در مراکز داده در سراسر جهان سرمایه‌گذاری کرده است.    

امیرا سجوانی در بیانیه‌ای گفت:

 داماک همیشه در حال بررسی فناوری‌های جدید برای ارتقای خود است. شراکت با بلاک چین مانترا گسترش تعهد ما به نوآوری و راه‌حل‌های آینده‌نگر است.

این دو شرکت اعلام کردند که دارایی‌های دیجیتالی داماک در خاورمیانه در اوایل سال جاری در زنجیره بلاک چین مانترا در دسترس خواهد بود.

امارات متحده عربی قصد دارد به یک مرکز جهانی برای دارایی‌های دیجیتال، ازجمله صنعت ارز دیجیتال تبدیل شود و در تلاش برای جذب برخی از بزرگ‌ترین شرکت‌ها در این بخش و توسعه مقررات دارایی‌های مجازی است.

 در سال 2017، دپارتمان زمین دبی پلتفرم بلاک چین خود را با استفاده از یک پایگاه داده برای ثبت قراردادهای املاک و مستغلات، ازجمله اجاره و ثبت‌نام و پیوند دادن آن‌ها به‌حساب های خدماتی و مخابراتی راه‌اندازی کرد.

منبع:

تازه ترین ها
قوانین
1405/05/11 - 11:37- هوش مصنوعي

قوانین سخت‌گیرانه هند برای پلتفرم‌ها

هند قوانین سخت‌گیرانه‌تری برای پلتفرم‌ها در مورد دیپ‌فیک هوش مصنوعی وضع کرد.

هشدار
1405/05/11 - 08:58- آسیا

هشدار امارات به مسافران برای در امان ماندن از حملات سایبری

رئیس شورای امنیت سایبری امارات به مسافران برای در امان ماندن از تهدیدات سایبری توصیه‌هایی کرد.

تلاش
1405/05/11 - 07:50- هوش مصنوعي

تلاش آمازون برای جلوگیری از هزینه‌های اضافی کارکنان در هوش مصنوعی

کارمندان آمازون ۱.۸ میلیون دلار برای هوش مصنوعی هزینه کردند و این شرکت قصد دارد جلوی هزینه‌های اضافی را بگیرد.