about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

بیمارستان یونیون هنگ‌کنگ پس از تأیید حمله سایبری، اعلام کرد که هکرها 10 میلیون دلار باج درخواست کرده‌اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ بیمارستان یونیون هنگ‌کنگ تأیید کرد که سیستم کامپیوتری با یک حمله سایبری مواجه شده و هکرها درخواست باج 10 میلیون دلاری (78 میلیون دلار هنگ‌کنگ) کرده‌اند، اما بیمارستان نپذیرفته است.

منابع هنگ‌کنگی گفتند که هکرها از باج‌افزاری به نام «LockBit» برای تسهیل حمله استفاده کردند. آنها مقدار قابل توجهی از فایل‎های کامپیوتری، از جمله گزارش‌های آزمایشگاهی را رمزگذاری کردند و به بیمارستان گفتند که فایل‌های رمزگذاری شده را حذف نکند یا تغییر ندهد.

منابع امنیتی اظهار داشتند که هکرها از بیمارستان خواستند با آنها ارتباط برقرار کند و باج را با استفاده از یک مرورگر وب خاص پرداخت کند.

به گفته بیمارستان، این مورد به وزارت بهداشت، دفتر کمیسیونر حریم خصوصی برای داده‌های شخصی و پلیس گزارش شده است.

در اطلاعیه منتشر شده، بیمارستان این حمله را که باعث برخی اختلالات عملیاتی شد، محکوم کرد و گفت که سیستم واکنش اضطراری را فعال کرده و اقدامات امنیتی سایبری را برای جلوگیری از نفوذ بیشتر افزایش داده است.

بیمارستان یونیون اعلام کرد :

«تیمی از کارشناسان امنیت سایبری برای انجام بازرسی و بازیابی کامل سیستم به منظور اطمینان از تداوم خدمات پزشکی منصوب شده‌اند. همه کارکنان مراقب امنیت سایبری هستند و تمام پرونده‌های بیماران رمزگذاری شده‌اند و همیشه با رمز عبور محافظت می‌شوند. هیچ نشت اطلاعات بیمار پیدا نشده است.»

بیمارستان ادامه داد که تحقیقات در مورد این حمله در حال انجام است و به محض در دسترس قرار گرفتن، به‌روزرسانی‌های بیشتری را در وب‌سایت رسمی خود ارائه خواهد کرد.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.