about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اپراتور شبکه برق سوئد در حال بررسی یک رخنه امنیتی است، پس از آن‌که یک گروه باج‌افزاری تهدید کرد صدها گیگابایت از داده‌های داخلی سرقت‌شده را منتشر خواهد کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، شرکت دولتی Svenska kraftnät، که مسئولیت اداره سامانه انتقال برق کشور را بر عهده دارد، اعلام کرد این حادثه تنها یک «راهکار خارجی محدود برای انتقال فایل» را تحت تأثیر قرار داده و هیچ اختلالی در تأمین برق سوئد ایجاد نکرده است.

جم گوگورن، رئیس امنیت اطلاعات این شرکت، در بیانیه‌ای اعلام کرد:

ما این رخنه را بسیار جدی می‌گیریم و بلافاصله اقدامات لازم را انجام داده‌ایم. درک می‌کنیم که این مسئله ممکن است باعث نگرانی شود، اما تأمین برق کشور تحت تأثیر قرار نگرفته است.

گروه باج‌افزاری اورست (Everest) در آخر هفته در وب‌سایت افشای خود مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت و مدعی شد حدود ۲۸۰ گیگابایت داده را استخراج کرده است.

این گروه تهدید کرده در صورت عدم برآورده شدن خواسته‌هایش، داده‌ها را منتشر خواهد کرد.

همین گروه پیش‌تر مسئولیت حملاتی علیه فرودگاه دوبلین، شرکت هواپیمایی «ایر عربیا» و تأمین‌کننده صنایع هوافضای آمریکا کالینز آئرو اسپیس (Collins Aerospace) را بر عهده گرفته بود؛ حملاتی که در ماه سپتامبر باعث اختلال در پروازهای چند شهر اروپایی شد.

با این حال، ادعاهای این گروه به‌صورت مستقل تأیید نشده است.

شرکت Svenska kraftnät اعلام کرد در حال همکاری نزدیک با پلیس و نهادهای ملی امنیت سایبری است تا دامنه نفوذ و نوع داده‌های احتمالی افشاشده را مشخص کند.

گوگورن عنوان کرد:

ارزیابی فعلی ما نشان می‌دهد که سیستم‌های حیاتی و مأموریت‌محور تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند. در حال حاضر تا زمانی که اطلاعات تأییدشده‌ای نداشته باشیم، درباره عاملان یا انگیزه‌های حمله اظهارنظر نخواهیم کرد.

 

منبع:

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.