about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نیویورک تایمز گزارش داد که ژاپن در تلاشی بلندپروازانه برای تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز خود از زمان جنگ جهانی دوم است و در بحبوحه تهدیدات امنیتی فزاینده از سوی چین، روسیه و کره شمالی، به دنبال راهنمایی از متحدان غربی از جمله ایالات متحده، استرالیا و آلمان است.

نیویورک تایمز عنوان کرد که دولت سانای تاکایچی (Sanae Takaichi)، نخست وزیر ژاپن، در ماه‌های اخیر به طور خصوصی با شرکای خود در مورد مسائلی از جمله فناوری، نیروی انسانی و اولویت‌های عملیاتی برای آژانس اطلاعاتی پیشنهادی مشورت کرده است.

در این گزارش خبری آمده است که مقامات اطلاعاتی ایالات متحده در مورد سیستم‌های دفاع سایبری، مقابله با جاسوسی صنعتی و تقویت نظارت بر سرمایه‌گذاری‌ها و مأموران خارجی فعال در ژاپن، نظرات خود را ارائه داده‌اند.

آلمان نیز به این مذاکرات پیوسته و رئیس سرویس اطلاعات خارجی این کشور (BND) اخیراً برای گفتگو در مورد آژانس برنامه‌ریزی شده و راه‌های افزایش اشتراک‌گذاری اطلاعات بین دو کشور به توکیو سفر کرده است.

به گفته نیویورک تایمز، استرالیا در مورد فناوری و همچنین استراتژی‌هایی برای بهبود هماهنگی بین وزارتخانه‌های دولت و تشویق به اشتراک‌گذاری اطلاعات به ژاپن مشاوره داده است.

در این گزارش خبری اشاره شده که سیستم اطلاعاتی ژاپن به طور سنتی چندپاره بوده است، به طوری که مقامات دفاعی، دیپلمات‌ها، پلیس و سایر آژانس‌ها به طور جداگانه اطلاعات را جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل، هماهنگی را محدود و کشور را در برابر جاسوسی و دخالت خارجی آسیب‌پذیر می‌کنند.

کارشناسان معتقدند که این آژانس پیشنهادی بخشی از تلاش گسترده‌تر تاکایچی برای تقویت معماری امنیت ملی ژاپن است، زیرا توکیو با چالش‌های فزاینده‌ای از سوی چین، روسیه و کره شمالی روبرو است.

نیویورک تایمز ادعا کرد که تاکایچی پیش از این محدودیت‌های صادرات سلاح را لغو کرده و بزرگ‌ترین تقویت دفاعی ژاپن پس از جنگ را پیش برده است؛ دولت او اکنون به دنبال تقویت حفاظت از اسرار دولتی، فناوری‌های حیاتی و مقابله با عملیات‌های نفوذ خارجی، به ویژه عملیات‌های منتسب به چین است.

در این گزارش خبری به نقل از محققان سیتیزن‌لب (Citizen Lab) آمده است که چین وب‌سایت‌هایی را ایجاد کرده که خود را به عنوان رسانه‌های خبری ژاپنی جا می‌زنند تا اطلاعات نادرست طرفدار پکن را منتشر کنند.

اندرو شیرر (Andrew Shearer)، سفیر استرالیا در ژاپن و مدیر کل سابق اطلاعات ملی، به نیویورک تایمز گفت که مقامات ژاپنی معتقدند که قابلیت‌های اطلاعاتی این کشور دهه‌هاست که در زمان متوقف شده است.

وی افزود:

«این موضوع مهمی است که نخست وزیر آن را در اولویت قرار داده و او در حال سرمایه‌گذاری سیاسی برای انجام آن است.»

به گزارش نیویورک تایمز، دولت ژاپن از اظهار نظر در مورد اینکه آیا برای تأسیس این آژانس از دولت‌های خارجی کمک می‌گیرد یا خیر، خودداری کرد و تنها گفت که به طور منظم با همتایان خود در کشورهای مربوطه همکاری نزدیکی دارد.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.