about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

لهستان اعلام کرد که 20 هزار دستگاه استارلینک را برای حمایت از ارتش اوکراین و تقویت ارتباطات نظامی این کشور تأمین مالی می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ لهستان از تأمین مالی 20 هزار دستگاه اینترنتی استارلینک (Starlink) در اوکراین خبر داد و ادعا کرد که برای ارتباطات نظامی این کشور در بحبوحه درگیری با روسیه ضروری است.

کریستوف گاوکوفسکی (Krzysztof Gawkowski)، وزیر امور دیجیتال لهستان، در جریان سفر به کی‌یف، گفت :

«امروز بیش از 20 هزار دستگاه استارلینک داریم که بهره‌برداری از آنها توسط لهستان تأمین می‌شود. استارلینک نه تنها از ارتش اوکراین پشتیبانی می‌کند، بلکه اتصال حیاتی به بیمارستان‌ها را نیز فراهم می‌کند.»

استارلینک، یک شبکه اینترنتی ماهواره‌ای متعلق به اسپیس ایکس ایلان ماسک، از طریق مجموعه‌ای از ماهواره‌ها در مدار پایین زمین کار می‌کند و دسترسی به اینترنت را در مناطق دورافتاده یا مناطقی که زیرساخت‌های ارتباطی سنتی در دسترس نیست، امکان‌پذیر می‌سازد.

با این حال، روابط اوکراین و ماسک در سال گذشته تیره شده است.

در سال گذشته، ماسک درخواست فعال کردن شبکه در شهر کریمه سواستوپل برای حمایت از حمله اوکراین به ناوگان دریایی روسیه را رد کرد.

وی تصمیم خود را اینگونه توجیه کرد که موافقت با این درخواست باعث می‌شود که اسپیس‌ایکس به صراحت در یک اقدام بزرگ جنگ و تشدید درگیری شریک شود.

علاوه بر این، سال گذشته، ماسک در مورد تأمین مالی نامحدود این سرویس در اوکراین ابراز نگرانی کرد، اگرچه در نهایت با حفظ این ارتباطات موافقت کرد.

منبع:

تازه ترین ها
طرح
1405/04/23 - 17:55- اروپا

طرح آزمایشی یوروی دیجیتال توسط بانک مرکزی اروپا

بانک مرکزی اروپا، ارائه دهندگان خدمات پرداخت را برای طرح آزمایشی یوروی دیجیتال تأیید کرد.

سرپیچی کودکان بریتانیایی از بررسی آنلاین سن

از هر پنج کودک بریتانیایی، دو نفر می‌گویند که از بررسی آنلاین سن خود سرپیچی می‌کنند.

گسترش
1405/04/23 - 15:05- اروپا

گسترش امنیت سایبری و تاب‌آوری ارمنستان توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا حمایت از امنیت سایبری و تاب‌آوری ارمنستان را گسترش می‌دهد.