about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت وودافون در قطر سخنرانی تخصصی در مورد هوش مصنوعی و امنیت سایبری در کالج دانشگاه بارزان ارائه داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ تأثیر فزاینده هوش مصنوعی (AI) بر امنیت سایبری و تاب‌آوری شبکه‌های مخابراتی، محور سخنرانی رامی بوکتر (Ramy Boctor)، مدیر ارشد فناوری وودافون قطر (Vodafone Qatar)، برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی کالج دانشگاه بارزان (Barzan) بود. این جلسه که در پردیس جاده سی-رینگ (C-Ring) کالج برگزار شد، بخشی از برنامه امنیت سایبری کارشناسی ارشد آن بود. بوکتر در سخنرانی خود بر پیچیدگی روزافزون محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال ملی با گسترش فناوری‌های 5G، اینترنت اشیا و فضای ابری تأکید کرد.

وی خاطرنشان کرد که حملات مبتنی بر هوش مصنوعی، مانند مهندسی اجتماعی دیپ‌فیک، بدافزارهای خودکار و باج‌افزارهای بزرگ، چشم‌انداز تهدیدهای امروزی را تغییر می‌دهند.

این سخنرانی همچنین به روش‌هایی پرداخت که اپراتورهای مخابراتی از یادگیری ماشینی، واکنش خودکار به حوادث و تجزیه و تحلیل‌های پیش‌بینی‌کننده برای افزایش تشخیص تهدید و تاب‌آوری عملیاتی استفاده می‌کنند.

بوکتر گفت:

«هوش مصنوعی هم دامنه ریسک سایبری و هم ابزارهایی را که ما برای محافظت از شبکه‌های ملی استفاده می‌کنیم، از نو تعریف می‌کند. همکاری با مؤسسات دانشگاهی مانند کالج دانشگاه بارزان به منظور آماده‌سازی نسل بعدی متخصصان امنیت سایبری برای این چشم‌انداز به سرعت در حال تغییر بسیار مهم است. وودافون قطر متعهد به پیشبرد قابلیت‌های ملی از طریق اشتراک دانش و مشارکت عملی در صنعت است.»

ودافون قطر همچنان از ابتکاراتی حمایت می‌کند که همکاری صنعت و دانشگاه را ارتقا می‌دهند و به قطری امن‌تر و آماده‌تر برای آینده، مطابق با سفر تحول دیجیتال این کشور و چشم‌انداز ملی قطر ۲۰۳۰، کمک می‌کنند.
 

Paragraphs
1

منبع:

تازه ترین ها
تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.

سرمایه‌گذاری
1405/04/22 - 11:00- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی در زیرساخت هوش مصنوعی

سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی حدود ۷۰ میلیون شِکِل در زیرساخت ملی برای مدل‌های هوش مصنوعی مبتنی بر داده‌های زیستی سرمایه‌گذاری کرد.