about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

517 حمله سایبری، مؤسسات آموزش عالی در سرزمین‌های اشغالی را بعد از اکتبر 2023 هدف قرار داده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی (INCD) هفته گذشته یک تمرین جامع را در کالج آکادمیک تل‌آویو یافو به عنوان بخشی از یک تمرین سراسری برای مؤسسات دانشگاهی در سرزمین‌های اشغالی با همکاری کمیته رؤسای کالج‌ها انجام داد. این رزمایش که در پس‌زمینه افزایش تهدیدات سایبری در اراضی اشغالی برگزار شد، بر آموزش تصمیم‌گیرندگان و مقامات ارشد رژیم صهیونیستی برای مدیریت بحران‌های سایبری متمرکز بود.

در طول تمرین، به شرکت کنندگان به تدریج سناریوهای حمله پیچیده‌ای ارائه شد که نیاز به تصمیم‌گیری در زمان واقعی، همکاری بین بخشی و پاسخ‌های سریع و مؤثر داشت.

این مانور توسط گابی پورتنوی (Gaby Portnoy)، رئیس اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی، معاونش نیتزان آمار (Nitzan Amar) و رئیس بخش عملیات دانا تورن (Dana Toren)، همراه با تیم‌های مدیریت و سایر متخصصان رهبری شد. هدف تمرین، افزایش آمادگی مؤسسات آموزش عالی این رژیم در مواجهه با چالش های سایبری فزاینده بود.

پورتنوی گفت:

«این نوع تمرین یک جزء حیاتی در آماده‌سازی برای موقعیت‌هایی است که باید به حملات سایبری رسیدگی شود. ما شاهد افزایش قابل توجهی در تعداد حوادث سایبری در بخش دانشگاهی هستیم. هدف ما اطمینان از آمادگی هر مؤسسه برای مقابله بهینه با این تهدیدها است.»

داده‌های اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که پس از حمله طوفان‌الاقصی، تقریباً 517 حادثه سایبری در مؤسسات دانشگاهی اسرائیل ثبت شده است. برخی از این تلاش‌ها خنثی شدند، در حالی که برخی دیگر آسیب واقعی رساندند. تعدادی از حوادث حتی توجه رسانه‌ها را به خود جلب و بر اهمیت حیاتی آمادگی و اقدامات پیشگیرانه تأکید کرد.

الی مارزل (Eli Marzel)، مدیر عامل یک کالج اسرائیلی، با تأکید بر اهمیت چنین تمرین‌هایی در افزایش آگاهی و تجهیز شرکت کنندگان به ابزارهایی برای رسیدگی به سناریوهای دنیای واقعی، ادعا کرد:

«مؤسسات آموزش عالی در اسرائیل اهداف اصلی حملات سایبری هستند، زیرا آنها نمادی از برتری اسرائیل هستند و دانش گسترده در زمینه تحقیق و توسعه اسرائیل را در خود جای داده‌اند. این مناطق مورد توجه نهادهای دشمن است که به دنبال مختل کردن یا سرقت اطلاعات هستند. هدف این تمرین، با همکاری اداره ملی سایبری، این است که به ما آموزش دهد هنگام بحران با هم همکاری کنیم و آمادگی خود را برای رویدادهای مشابه افزایش دهیم.»
 

منبع:

تازه ترین ها
تسریع
1405/04/22 - 14:08- هوش مصنوعي

تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌های یونان

یونان یک برنامه بودجه ۱۰ میلیون یورویی را برای تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌ها را راه‌اندازی کرد.

جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.