about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

مقامات و رهبران صنایع رژیم صهیونیستی در مورد تسریع تولید سلاح‌های ضروری بحث و گفتگو کردند.

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری سایبربان؛ امیر بارام (Amir Baram)، مدیرکل وزارت جنگ رژیم صهیونیستی، جلسه‌ای برای ارزیابی امنیتی با مدیران عامل صنایع دفاعی پیشرو و مقامات ارشد وزارت دفاع برگزار کرد.

این بحث بر تسریع نرخ تولید سلاح‌های ضروری (مهمات) لازم برای کارزار جاری و همچنین آمادگی صنایع برای محافظت و تضمین بقای دارایی‌های حیاتی در مواجهه با تهدید موشکی ایران متمرکز بود.

در این جلسه، مدیران عامل صنایع هوافضای اسرائیل، رافائل، سیستم‌های البیت و تومر، به همراه مقامات ارشد وزارت دفاع حضور داشتند.

در طول این بحث، بارام به قابلیت‌های فناوری رژیم صهیونیستی پرداخت و اظهار داشت:

«توانایی رسیدن به تهران، حمله به رژیم و تأسیسات هسته‌ای با چنین دقت و همزمانی و مقابله با رگبارهای بزرگ موشک‌های بالستیک، بدون فناوری پیشگامانه اسرائیل که طی سال‌ها توسط مافات (اداره توسعه تسلیحات و زیرساخت‌های فناوری) و صنایع دفاعی توسعه یافته است، امکان‌پذیر نبود.»

وی در سخنان خود ضمن تأکید بر چالش‌های پیش روی این سیستم، ادعا کرد:

«ما با چالش‌های بزرگی روبرو هستیم: دفاع کاملاً بی‌عیب و نقص نیست، به همین دلیل پایبندی به دستورالعمل‌های فرماندهی جبهه داخلی بسیار مهم است؛ این امر جان انسان‌ها را نجات می‌دهد. در کنار دستاوردهایمان، باید به آینده نگاه کنیم، پایه‌های ظرفیت صنعتی اسرائیل را تقویت کنیم، نرخ تولید سریع‌تری را ممکن سازیم و توسعه سیستم‌های رزمی تهاجمی و دفاعی نسل بعدی را تسریع کنیم.»

به گفته محققان، این ارزیابی بر نیاز مداوم به تقویت قابلیت‌های دفاعی-صنعتی رژیم صهیونیستی، چه در جنبه‌های تهاجمی و چه در جنبه‌های دفاعی، با توجه به تهدیدات فعلی و آینده تأکید کرد. وزارت جنگ اسرائیل عنوان کرد که این جلسه بخشی از تلاش مداوم برای تضمین برتری امنیتی این رژیم بود.
 

منبع:

تازه ترین ها
تلاش
1405/05/11 - 07:50- هوش مصنوعي

تلاش آمازون برای جلوگیری از هزینه‌های اضافی کارکنان در هوش مصنوعی

کارمندان آمازون ۱.۸ میلیون دلار برای هوش مصنوعی هزینه کردند و این شرکت قصد دارد جلوی هزینه‌های اضافی را بگیرد.

دفع
1405/05/10 - 21:01- آسیا

دفع حملات متعدد سایبری در سال ۲۰۲۶ در پاکستان

تیم ملی واکنش اضطراری سایبری پاکستان اعلام کرد که این کشور در سال ۲۰۲۶ بیش از ۴۰۰ حمله سایبری را مسدود کرده است.

همکاری
1405/05/10 - 20:47- تروریسم سایبری

همکاری رژیم صهیونیستی و فیلیپین برای تقویت امنیت سایبری

رژیم صهیونیستی و فیلیپین در بحبوحه افزایش تهدیدات دیجیتال، همکاری در زمینه امنیت سایبری را تقویت کردند.