about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

اولین گوشی هوشمند هواوی با نسخه پایدار HarmonyOS NEXT هفته آینده رونمایی می‌شود.

به کزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ داده‌های جدید نشان می‌دهد که سیستم‌عامل HarmonyOS هواوی توانسته به موفقیت قابل‌توجهی در بازار چین دست یابد و حتی سیستم‌عامل iOS اپل پشت سر بگذارد.

براساس داده‌های جدید منتشرشده توسط مؤسسه Counterpoint Research، سیستم‌عامل HarmonyOS اکنون در چین از iOS اپل پیشی گرفته است که نشان از موفقیت سیستم‌عامل اختصاصی هواوی در بازارهای محلی دارد. سیستم‌عامل اندروید با سهم ۶۴ درصدی در سه‌ماهه چهارم سال ۲۰۲۴ همچنان یکه‌تاز بازار چین است و HarmonyOS نیز سهمی ۱۹ درصدی از این بازار را در اختیار دارد و توانسته ۲ درصد سهم بیشتر نسبت به iOS را نصیب خود کند.

محصولات آینده هواوی براساس سیستم‌عامل HarmonyOS ساخته می‌شوند

 

در واقع هواوی در تمام طول سال ۲۰۲۴ توانسته پیشتازی خود را نسبت به اپل در زمینه نرم‌افزار حفظ کند. همچنین سایر داده‌ها نشان می‌دهند که گوشی‌های هواوی در بازار چین فروش بسیار خوبی دارند. براین‌اساس، هواوی توانسته در سه‌ماهه چهارم سال ۲۰۲۴ جایگاه اول را در بازار گوشی‌های هوشمند چین کسب کند و سهمی ۱۸.۱ درصدی از این بازار گسترده به دست آورد.

فروش گوشی‌های هوشمند هواوی در مقایسه با سال گذشته ۱۵.۵ درصد افزایش یافته که بخش عمده آن مدیون موفقیت گوشی‌های سری نوا ۱۳ و میت ۷۰ این شرکت است. این برای اولین‌بار در ۵ سال گذشته و پس از تحریم‌های آمریکا است که هواوی توانسته از لحاظ سخت‌افزار و نرم‌افزار به چنین جایگاه محکمی در بازار چین دست یابد.

انتظار می‌رود موفقیت‌های HarmonyOS همچنان ادامه‌دار باشد و این سیستم‌عامل حتی بتواند سهمی از بازارهای جهانی را به خود اختصاص دهد. یکی از مدیران ارشد هواوی به‌تازگی تأیید کرده که محصولات آینده این شرکت تماماً از HarmonyOS استفاده خواهند کرد.

هواوی قرار است در ۳۰ اسفند در رویدادی اختصاصی از اولین گوشی هوشمند مجهز به نسخه پایدار HarmonyOS NEXT رونمایی کند. برخی منابع گفته‌اند که احتمالاً در این رویداد شاهد معرفی گوشی‌های تاشو پاکت ۳ نیز خواهیم بود.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.