about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

سیاست‌های مخابراتی در اتحادیه اروپا

کمیسیون اروپا به دنبال قوانین ساده و هماهنگ در زمینه مخابرات است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، معاون اجرایی کمیسیون فناوری اتحادیه اروپا، هنا ویرکونن، حمایت خود را از اعمال مقررات، به‌جای یک دستورالعمل، در قانون آینده شبکه‌های دیجیتال ابراز کرد.

درحالی‌که کشورهای عضو اتحادیه اروپا در مورد سیاست‌های مخابراتی اختلاف‌نظر دارند، کمیسیون اروپا به دنبال مقررات قوی‌تر و یکپارچه‌تری برای بهبود سرمایه‌گذاری و رسیدن به اهداف ۲۰۳۰ است.

هنا ویرکونن گفت:

این امر اجرای منسجم را در همه کشورهای عضو تضمین و از نواقصی که در قوانین کنونی مخابرات دیده می‌شود اجتناب می‌کند.

ویرکونن همچنین به تسهیل قوانین ادغام و کاهش مقررات سابق در چارچوب موجود، یعنی قانون ارتباطات الکترونیکی اروپا اشاره کرد. 

او خاطرنشان کرد که این تغییرات می‌تواند سرمایه‌گذاری را بیشتر کند و به اتحادیه اروپا کمک کند تا به هدف خود برای پوشش کامل 5G و فیبر تا سال 2030 دست یابد. 

هنا ویرکونن از تلاش‌های ضعیف در سطح بین‌المللی برای حذف قطعات پرخطر چینی از شبکه‌های 5G انتقاد کرد و خواستار اقدامات جدی‌تری شد. 

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.