about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

سرمایه‌گذاری شرکت میکرون در ژاپن

میکرون ۹.۶ میلیارد دلار در ژاپن برای ساخت کارخانه تراشه حافظه هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، شرکت میکرون تکنولوژی ۱.۵ تریلیون ین (۹.۶ میلیارد دلار) برای ساخت یک کارخانه جدید در هیروشیما در غرب ژاپن سرمایه‌گذاری خواهد کرد تا تراشه‌های حافظه پیشرفته با پهنای باند بالا (HBM) تولید کند.

این تولیدکننده تراشه آمریکایی قصد دارد ساخت‌وساز در یک سایت موجود را در ماه مه سال آینده آغاز کند و ارسال محموله‌ها را حدود سال ۲۰۲۸ آغاز کند.

 وزارت اقتصاد، تجارت و صنعت ژاپن تا ۵۰۰ میلیارد ین برای این پروژه تأمین مالی خواهد کرد.

دولت ژاپن برای احیای صنعت نیمه‌رسانا فرسوده خود، یارانه‌های سخاوتمندانه‌ای را برای جذب سرمایه‌گذاری از تولیدکنندگان تراشه خارجی مانند میکرون و شرکت تولیدی نیمه‌رسانا تایوان (TSMC) ارائه می‌دهد. همچنین در حال تأمین مالی ساخت کارخانه‌ای است که تراشه‌های منطقی پیشرفته را با استفاده از فناوری (IBM) به‌صورت انبوه تولید خواهد کرد.

تقاضا برای تراشه‌های (HBM)ناشی از رشد هوش مصنوعی و سرمایه‌گذاری در مراکز داده است.

منبع:

تازه ترین ها
کاربرد
1405/05/11 - 13:47- هوش مصنوعي

کاربرد راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای حمایت از کشاورزان نیجریه

شرکت امنیت سایبری سیسکو در حال بررسی راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای حمایت از کشاورزان نیجریه‌ای است.

پیش‌بینی
1405/05/11 - 13:36- تروریسم سایبری

پیش‌بینی رژیم صهیونیستی درمورد جنگ هویت‌ها در عصر هوش مصنوعی

صنعت سایبری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که هویت به میدان نبرد بعدی امنیت هوش مصنوعی تبدیل خواهد شد.

تشدید
1405/05/11 - 13:07- آسیا

تشدید درگیری ارمنستان و آذربایجان با حملات سایبری علیه روزنامه‌نگاران و مدافعان حقوق بشر

به گفته محققان، درگیری ارمنستان و آذربایجان با حملات سایبری علیه روزنامه‌نگاران و مدافعان حقوق بشر و استفاده آذربایجان از جاسوس‌افزار اسرائیلی پگاسوس تشدید شده است.