about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مدیر اجرایی مک‌دونالد اعلام کرد که قصد دارد تا سال ۲۰۲۷ سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی را دو برابر کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، یکی از مدیران ارشد مک‌دونالد اعلام کرد که این شرکت قصد دارد تا سال ۲۰۲۷ سرمایه‌گذاری‌های خود در حوزه هوش مصنوعی را دو برابر کند و روی هند به عنوان قطب کلیدی برای مدیریت داده‌ها، مهندسی و معماری پلتفرم حساب می‌کند.

این غول فست فود که در سال ۱۹۹۶ وارد هند شد، صدها رستوران در سراسر این کشور را اداره می‌کند و اخیراً یک دفتر جهانی در شهر جنوبی حیدرآباد تأسیس کرده است، با هدف تبدیل آن به بزرگترین دفتر خارج از ایالات متحده.

دشانت کایلا، رئیس عملیات خدمات تجاری جهانی مک‌دونالد، در مصاحبه‌ای در حاشیه رویدادی در حیدرآباد گفت: 

ما هنوز در مراحل اولیه هستیم، بنابراین تعیین دقیق میزان سرمایه‌گذاری دشوار است.

دورگا پراکاش، رئیس فناوری (دفاتر جهانی) گفت:

 مک‌دونالد از هوش مصنوعی برای تأیید سفارش‌ها در ۴۰۰ رستوران استفاده می‌کند تا از بروز خطاها قبل از تحویل آنها به مشتریان جلوگیری کند و انتظار دارد تا سال ۲۰۲۷ این فناوری را در ۴۰ هزار شعبه در سراسر جهان گسترش دهد.

به گفته کایلا، این غول فست فود همچنین از ابزارهای هوش مصنوعی برای پیش‌بینی فروش، تصمیم‌گیری در مورد قیمت‌گذاری و ارزیابی عملکرد محصول استفاده می‌کند و در حال ساخت یک اپلیکیشن شخصی‌سازی‌شده است که در سراسر کشورها کار خواهد کرد.

دشانت کایلا در ادامه افزود:

 تمرکز بر هند بر ساخت تیم هوش مصنوعی آن خواهد بود، اما هزینه‌ها بیشتر به سمت فناوری و ابزارها است، نه به سمت تعداد کارکنان.

به گفته دورگا پراکاش، این شرکت در حال مذاکره برای راه‌اندازی یک دفتر جهانی در لهستان، درست مانند دفاتر موجود در هند و مکزیک است.

اوایل امسال، ایالت تلانگانا در جنوب هند اعلام کرد که مک‌دونالد یک مرکز توانمندی جهانی با استخدام 2هزار نفر در حیدرآباد راه‌اندازی خواهد کرد.

مراکز توانمندی جهانی هند، که زمانی قطب‌های برون‌سپاری کم‌هزینه برای شرکت‌های جهانی بودند، به گونه‌ای تکامل یافته‌اند که از سازمان‌های مادر خود در حوزه‌هایی از عملیات و امور مالی گرفته تا تحقیق و توسعه پشتیبانی کنند.

منبع:

تازه ترین ها
تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.

سرمایه‌گذاری
1405/04/22 - 11:00- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی در زیرساخت هوش مصنوعی

سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی حدود ۷۰ میلیون شِکِل در زیرساخت ملی برای مدل‌های هوش مصنوعی مبتنی بر داده‌های زیستی سرمایه‌گذاری کرد.