about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

کره جنوبی برای حمایت از تجاری‌سازی سریع محصولات و خدمات زیست‌محیطی مبتنی بر هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، کره جنوبی تا سال ۲۰۲۷ حدود ۴۱ میلیارد وون برای حمایت از تجاری‌سازی سریع محصولات و خدمات زیست‌محیطی مبتنی بر هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

 وزارت آب‌وهوا، انرژی و محیط‌زیست و مؤسسه صنعت و فناوری محیط‌زیست کره، ۱۷ شرکت را از بین ۱۴۵ پیشنهاد پروژه برای این برنامه انتخاب کردند.

 این پروژه‌ها پنج حوزه را پوشش می‌دهند: خنثی‌سازی کربن، مدیریت آب، گردش منابع، ایمنی زیست‌محیطی و نظارت بر آب‌وهوا.

 طرح‌های منتخب شامل یک سیستم هوش مصنوعی است که انرژی خورشیدی، ذخیره‌سازی انرژی و پمپ‌های حرارتی را ادغام می‌کند تا هزینه‌های گرمایش و سرمایش را در مقایسه با سیستم‌های موجود بیش از ۲۰ درصد کاهش دهد.

 پروژه دیگری از هوش مصنوعی برای تجزیه‌وتحلیل پیری و فرسودگی در شبکه‌های آب‌رسانی، تشخیص علائم اولیه ناهنجاری و کمک به جلوگیری از فرو چاله‌ها و سایر بلایا استفاده خواهد کرد.

 در زمینه ایمنی زیست‌محیطی، شرکت‌های منتخب سیستم‌هایی را توسعه خواهند داد که داده‌های دوربین مداربسته و حسگرها را برای پیش‌بینی و تشخیص آلودگی هوای داخل ساختمان و دود آتش ترکیب می‌کنند و هدف آنها کاهش زمان قرارگرفتن در معرض مواد مضر است.

 این وزارتخانه اعلام کرد که ۱۶ شرکت از ۱۷ شرکت منتخب، شرکت‌های کوچک و متوسط هستند، درحالی‌که ۹ شرکت در خارج از منطقه شهری سئول واقع شده‌اند. مقامات گفتند که این برنامه باهدف ارائه محصولات و خدمات زیست‌محیطی مبتنی بر هوش مصنوعی به بازار ظرف یک تا دو سال، ضمن حمایت از نوآوری داخلی و گسترش بالقوه در خارج از کشور، اجرا می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
کاربرد
1405/05/11 - 13:47- هوش مصنوعي

کاربرد راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای حمایت از کشاورزان نیجریه

شرکت امنیت سایبری سیسکو در حال بررسی راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای حمایت از کشاورزان نیجریه‌ای است.

پیش‌بینی
1405/05/11 - 13:36- تروریسم سایبری

پیش‌بینی رژیم صهیونیستی درمورد جنگ هویت‌ها در عصر هوش مصنوعی

صنعت سایبری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که هویت به میدان نبرد بعدی امنیت هوش مصنوعی تبدیل خواهد شد.

تشدید
1405/05/11 - 13:07- آسیا

تشدید درگیری ارمنستان و آذربایجان با حملات سایبری علیه روزنامه‌نگاران و مدافعان حقوق بشر

به گفته محققان، درگیری ارمنستان و آذربایجان با حملات سایبری علیه روزنامه‌نگاران و مدافعان حقوق بشر و استفاده آذربایجان از جاسوس‌افزار اسرائیلی پگاسوس تشدید شده است.