about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

شرکت صنایع هوایی سافران قرارداد خرید شرکت هوش مصنوعی پریلیگنز را منعقد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،سازنده موتور جت فرانسوی سافران (Saferan) اعلام کرد که قرارداد خرید شرکت هوش مصنوعی پریلیگنز (Preligens) را به مبلغ ۲۲۰ میلیون یورو (۲۴۳.۳ میلیون دلار)منعقد کرده است.

شرکت سافران (Saferan) صنایع هوافضایی و صنایع جنگ افزاری چندملیتی فرانسوی است که در زمینه طراحی، ساخت و توسعه فناوری انواع موتور هواگرد، موتور موشک ، تجهیزات الکترونیکی، ادوات نظامی، سامانه های اویونیک ، سامانه های ناوبری ، ماهواره و دستگاه‌های امنیتی فعالیت می‌کند.

شرکت پریلیگنز (Preligens)که در زمینه هوش مصنوعی برای هوافضا و دفاع تخصص دارد، به سافران اِی آی (Saferan.AI) تغییر نام خواهد داد و بخشی از حوزه کسب وکار دفاعی و الکترونیکی سافران خواهد شد.

سخنگوی شرکت سافران گفت:

 این سیستم ،الگوریتم ها و نرم افزارهای پیچیده ای را برای تحلیل و شناسایی خودکار اشیاء مورد نظر نظامی با استفاده از تصاویر ماهواره ای تجاری و دولتی توسعه می دهد.

فرانک سودو، مدیرعامل شرکت سافران گفت: 

 ما با ترکیب نقاط قوت خود، تصمیم داریم نه تنها از توسعه راهکارهای هوش مصنوعی پریلیگنز حمایت کنیم، بلکه به طور مشترک حوزه های کاملا ً جدیدی از کاربرد هوش مصنوعی را در هوانوردی، دفاع و فضا ایجاد کنیم.

 

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.