about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت چینی ایکس پنگ با استخدام ۴۰۰۰ نفر در زمینه هوش مصنوعی سرمایه گذاری می کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،شرکت سازنده خودروهای برقی چینی ایکس پنگ (Xpeng) با انتشار بیانیه ای جدید اعلام کرد که در سال جاری میلادی ۴ هزار نفر را استخدام و میلیون ها دلار روی هوش مصنوعی سرمایه گذاری خواهد کرد.

مدیر اجرایی این شرکت گفت:

شرکت ایکس پنگ مبلغ ۳.۵ میلیارد یوان (۴۸۶.۳۶ میلیون دلار)در تحقیق و توسعه هوش مصنوعی برای رانندگی هوشمند سرمایه گذاری خواهد کرد و این شرکت قصد دارد در عرض سه سال حدود ۳۰ محصول جدید تولید نماید.

برنامه های توسعه ای شرکت ایکس پنگ در تضاد با رقبا میباشد که برای کاهش هزینه ها تلاش می کنند. باوجود کاهش مجدد قیمت ها در شرکت تسلا ، تقاضا در این شرکت همچنان رو به کاهش است.

شرکت نیو (Nio ) یکی دیگر از سازندگان خودروهای برقی چینی ، در ماه نوامبر اعلام کرد که نیروی کار خود را ۱۰ درصد تعدیل خواهد کرد تا در بحبوحه رقابت رو به رشد، بهره وری را بهبود بخشد.

خودروسازان در چین که با تقاضای ضعیف تری در داخل کشور خود مواجه هستند، به صادرات به عنوان نیروی محرکه برای رشد نگاه میکنند. اما نفوذ روزافزون چین به عنوان صادرکننده خودرو باعث ایجاد اصطکاک در خارج از کشور شده است.

فولکس واگن در ماه جولای اعلام کرد که حدود ۷۰۰ میلیون دلار در شرکت ایکس پنگ سرمایه گذاری و ۴.۹۹ درصد از سهام این شرکت را خریداری خواهد کرد.

 

 

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.