about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در 27 و 28 مارس، ایالات متحده میزبان ششمین گروه کاری آمریکا و کره جنوبی، برای مقابله با تهدیدات سایبری ناشی از کره شمالی بود.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این نشست به رهبری معاون نماینده ویژه کره شمالی، لین دیبوویز و مدیر کل وزارت امور خارجه کره جنوبی در امور هسته ای کره شمالی، لی جون ایل، بر ادامه همکاری نزدیک بین دولت های آمریکا و کره جنوبی برای ایجاد اختلال در توانایی کره شمالی برای ایجاد درآمد غیرقانونی تاکید کرد.

کره شمالی از طریق فعالیت های سایبری مخرب، که از آن برای تأمین مالی برنامه های غیرقانونی سلاح های کشتار جمعی و موشک های بالستیک خود استفاده می کند، به کسب درآمد نامشروع مشغول است.

این نشست با هماهنگی کره جنوبی، همزمان با تعیین هشت فرد و نهاد توسط وزارت خزانه داری، که در انتقال وجوهی که توانایی پیونگ یانگ برای توسعه برنامه های تسلیحاتی خود را افزایش می داد، نقش داشته اند، مصادف شد.

ایالات متحده و کره جنوبی، طیف گسترده ای از اقدامات را برای جلوگیری و مختل کردن سرقت ارزهای دیجیتال کره شمالی، رسیدگی به جاسوسی سایبری کره شمالی علیه بخش دفاعی، و از بین بردن زیرساخت ها و شبکه های کارکنان فناوری اطلاعات کره شمالی دنبال می کنند.

جلسه این کارگروه همچنین بر ارتباط هماهنگ دیپلماتیک، اشتراک اطلاعات و ظرفیت سازی برای کشورهای آسیب پذیر در برابر تهدید سایبری کره شمالی متمرکز بود.

 

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.