about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

مِتا یک شرکت بازاریابی اسرائیلی را شناسایی کرد که صدها حساب جعلی فیس‌بوک را اداره می‌کرده است.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ شرکت مِتا (Meta) در آخرین گزارش خود در مورد رفتارهای غیراصولی هماهنگ شده اعلام کرد که یک شرکت بازاریابی اسرائیلی را به اتهام استفاده از حساب‌های فیس‌بوک جعلی برای اجرای یک کمپین نفوذ روی پلتفرم خود شناسایی کرده است. این شرکت مردم آمریکا و کانادا را هدف قرار داد و در مورد جنگ رژیم صهیونیستی و حماس پست‌هایی منتشر کرد.

در مجموع، محققان مِتا 510 حساب فیس‌بوک، 11 صفحه، 32 حساب اینستاگرام و یک گروه را که با این تلاش مرتبط بودند، از جمله حساب‌های جعلی و قبلاً هک شده، کشف کردند. این حساب‌ها با عنوان «دانشجویان یهودی، آمریکایی‌های آفریقایی‌تبار و شهروندان نگران» معرفی شدند و پست‌هایی به اشتراک گذاشتند که اقدامات نظامی رژیم صهیونیستی را ستایش و از آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد (UNRWA) و اعتراضات کالج انتقاد می‌کرد. آنها همچنین نظرات اسلام‌هراسانه را در کانادا به اشتراک گذاشتند و مدعی شدند که اسلام تهدیدی بزرگ برای ارزش‌های لیبرال در کانادا است.

محققان مِتا گفتند که این کمپین با «STOIC»، یک یک شرکت بازاریابی سیاسی و اطلاعات تجاری مستقر در اراضی اشغالی، مرتبط است، اگرچه آنها در مورد انگیزه‌های شرکت هنوز اظهارنظر نکرده‌اند. STOIC همچنین در پلتفرم‌های X و یوتیوب فعال بوده و وب‌سایت‌هایی را با تمرکز بر جنگ رژیم صهیونیستی و حماس و سیاست خاورمیانه راه‌اندازی کرده است.
به گفته مِتا، این کمپین قبل از اینکه بتواند مخاطبان زیادی جذب کند کشف شد و بسیاری از حساب‌های جعلی توسط سیستم‌های خودکار شرکت غیرفعال شدند. این حساب‌ها به حدود 500 فالوور در فیس‌بوک و حدود 2000 در اینستاگرام رسید.

این گزارش همچنین اشاره می‌کند که ظاهراً افرادی که پشت این حساب‌ها هستند از ابزارهای هوش مصنوعی برای نوشتن بسیاری از نظرات خود در صفحات سیاستمداران، سازمان‌های رسانه‌ای و سایر شخصیت‌های عمومی استفاده می‌کنند. دیوید آگرانوویچ (David Agranovich)، مدیر سیاست‌های مِتا برای اخلال و تهدید، در جریان یک نشست توجیهی با خبرنگاران گفت :

«تاکنون، تاکتیک‌های جدید مبتنی بر هوش مصنوعی مولد را ندیده‌ایم که توانایی ما برای برهم زدن شبکه‌های پشت سر دشمن را مختل کند.» 

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.