about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

شکایت تیک تاک از دولت آمریکا

شرکت چینی بایت دنس،مالک تیک تاک از دولت آمریکا که به دنبال واگذاری یا ممنوعیت این برنامه هستند، شکایت کرد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان،شرکت چینی بایت دنس،مالک تیک تاک شکایتی را در دادگاه فدرال ایالات متحده تنظیم نموده و خواستار جلوگیری از قانونی شدن واگذاری یا ممنوعیت برنامه تیک تاک در آمریکا شد.
 

این شرکت‌، شکایت خود را به دادگاه استیناف ایالات متحده در منطقه کلمبیا ارائه و اعلام کرد که این قانون، قانون اساسی ایالات متحده را به دلایل متعددی نقض می‌کند. این قانون که در 24 آوریل توسط بایدن امضا شد، به شرکت چینی بایت دنس تا 19 ژانویه فرصت می‌دهد تا برنامه تیک تاک را واگذار نماید یا با ممنوعیت مواجه ‌شود. 
 

این شرکت‌ در این دادخواست اعلام کرد: 
 

برای اولین بار در تاریخ، کنگره آمریکا قانونی را وضع کرده است که یک پلتفرم را مشمول ممنوعیت دائمی و سراسری می‌کند.
 

در متن این شکایت آمده است که واگذاری نه از نظر تجاری، نه از نظر فناوری، نه از نظر قانونی به سادگی امکان پذیر نیست.
 

کاخ سفید اعلام کرده است که می‌خواهد مالکیت چینی‌ها به دلایل امنیت ملی پایان یابد.
 

این شکایت جدیدترین اقدام شرکت چینی بایت دنس برای جلوگیری از ممنوعیت تیک تاک در ایالات متحده می باشد.
 

به دلیل نگرانی قانونگذاران آمریکایی مبنی بر اینکه چین می تواند به داده های آمریکایی ها دسترسی داشته باشد یا از آنها با این برنامه جاسوسی کند، این قانون تنها چند هفته پس از اعلام در کنگره به تصویب رسید. 
 

شرکت بایت دنس اعلام کرده است که داده‌های کاربران ایالات‌متحده را هرگز به اشتراک نگذاشته است.
 

در این دادخواست آمده است که دولت چین به وضوح اعلام کرده است که اجازه واگذاری تیک تاک در ایالات متحده را نمی‌دهد.
 

منبع:

تازه ترین ها
لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.

گزارش
1405/05/11 - 13:59- هوش مصنوعي

گزارش پست‌های نامناسب هوش مصنوعی در لینکدین

لینکدین به کاربران اجازه می‌دهد پست‌های نامناسب هوش مصنوعی را گزارش دهند.