about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بر اساس گزارش وبسایت وب‌سایت Semafor ، یک کارمند حوزه تبلیغات در اپل، روز یکشنبه از این شرکت شکایت کرده و ادعا کرده که اپل نحوه نظارت بر کارکنان خود را به گونه‌ای اجرا می‌کند که به حقوق آن‌ها تعدی می‌شود.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ، اپل از کارکنان خود می‌خواهد که برای انجام کار از دستگاه‌های اپل استفاده کنند، اما دستگاه‌های کاری که توسط شرکت ارائه می‌شوند، به‌قدری محدود هستند که بسیاری از کارکنان از دستگاه‌های شخصی خود استفاده می‌کنند یا دستگاه‌های کاری را به حساب iCloud شخصی خود متصل می‌کنند. طبق ادعای این شکایت، کارکنان برای انجام این کار باید اجازه دهند که اپل نرم‌افزاری را روی دستگاه‌هایشان نصب کند که به اپل امکان می‌دهد هر چیزی که روی دستگاه یا iCloud  ذخیره شده را جستجو کند. شکایت مطرح شده ادعا می‌کند که سیاست‌های اپل، امکان نظارت بر کارکنان حتی در زمان خارج از ساعات کاری را فراهم می‌کند. این کارمند مدعی است که اپل از این سیاست‌ها برای آسیب رساندن به چشم‌انداز شغلی وی استفاده کرده است.

این شکایت یکی از چالش‌های تعداد زیادی از کارمندان شرکت‌ها را برجسته می‌کند: یک کارفرما تا چه اندازه باید به دستگاه‌های شخصی که برای کار استفاده می‌شوند دسترسی داشته یا چقدر می‌تواند بر زندگی شخصی کارکنان کنترل داشته باشد؟ اگر اپل در این پرونده شکست بخورد، ممکن است روند رو به رشد استفاده از نرم‌افزارهای نظارتی در محیط کار(معروف به “bossware” ) کاهش یابد.

اپل درباره این خبر نظری اعلام نکرده اما به Semafor گفت که به شدت با اتهامات مطرح شده در این شکایت مخالف است.

موضوع:

تازه ترین ها
تحریم
1405/05/19 - 20:24- اقیانوسیه

تحریم هکرها و نهادهای تبلیغاتی روسیه توسط نیوزیلند

نیوزیلند در ادامه فشارهای خود علیه مسکو، تحریم‌های جدیدی را علیه ۳۳ فرد و نهاد روس اعمال کرد.

حمله
1405/05/19 - 20:17- جنگ سایبری

حمله هکرهای نظامی روسیه به کارکنان فناوری اطلاعات اوکراین

پژوهشگران امنیت سایبری اعلام کردند هکرهای مرتبط با اطلاعات نظامی روسیه با جعل هویت استخدام‌کنندگان شرکت‌های فناوری، کارکنان حوزه فناوری اطلاعات اوکراین را فریب داده و آنها را به نصب نرم‌افزارهای مخرب روی رایانه‌هایشان ترغیب می‌کنند.

ارائه
1405/05/19 - 20:10- آمریکا

ارائه طرح ۳۰۰ میلیون دلاری برای امنیت سایبری سامانه‌های آب آمریکا

دو سناتور دموکرات آمریکا روز دوشنبه طرحی را ارائه کردند که بر اساس آن سالانه ۳۰۰ میلیون دلار برای ارتقای امنیت سایبری سامانه‌های آب و فاضلاب این کشور اختصاص خواهد یافت.