about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

شکایت ایالت تگزاس علیه تی پی لینک

شرکت تی پی لینک، تولیدکننده روترهای بی‌سیم مستقر در کالیفرنیا، با شکایت ایالت تگزاس به اتهام بازاریابی فریبنده روبه‌رو شده است.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، در این دادخواست ادعا شده این شرکت ارتباطات خود با دولت چین را پنهان کرده و داده‌های کاربران را در معرض حملات سایبری قرار داده است.

بر اساس متن شکایت، اگرچه برچسب محصولات تی پی لینک (TP-Link) نشان می‌دهد این روترها در ویتنام تولید شده‌اند، اما تقریباً تمامی قطعات آن‌ها ابتدا از چین تأمین می‌شود.

این شکایت که در دادگاه ایالتی تگزاس ثبت شده، در پی تحقیقات کمیسیون تجارت فدرال (Federal Trade Commission) آمریکا درباره پنهان‌سازی ارتباطات این شرکت با چین پس از بازسازی ساختاری آن در سال ۲۰۲۴ مطرح شده است.

دادستان کل تگزاس، کن پکستون (جمهوری‌خواه)، در متن دادخواست مدعی شده است:

به‌جای درگاه امنی که مصرف‌کنندگان انتظار دارند، دستگاه‌های تی پی لینک پنجره‌ای باز برای عوامل تهدید مورد حمایت چین و نهادهای اطلاعاتی چین هستند.

این شکایت نخستین مورد از چندین دادخواستی است که پکسـتون اعلام کرده در این هفته علیه شرکت‌های همسو با دولت چین ثبت خواهد کرد.

ثبت این پرونده همزمان با نخستین روز رأی‌گیری زودهنگام برای انتخابات مقدماتی سوم مارس در این ایالت انجام شده؛ انتخاباتی که پکسـتون در آن برای کسب کرسی سنای آمریکا در رقابت با سناتور فعلی، جان کورنین (جمهوری‌خواه)، نامزد شده است.

پکسـتون این شکایت را تنها چند هفته پس از آن مطرح کرد که فرماندار تگزاس، گرگ ابوت (جمهوری‌خواه)، فهرست فناوری‌های ممنوعه برای کارکنان و دستگاه‌های دولتی ایالت را به‌روزرسانی و نام تی پی لینک را به آن اضافه کرد.

پیش‌تر نیز پکسـتون در ماه اکتبر از آغاز تحقیق درباره تی پی لینک خبر داده بود و در ماه دسامبر، دادستان کل فلوریدا، جیمز اوتمیر (جمهوری‌خواه)، در ارتباط با ادعاهای مربوط به اشتراک‌گذاری داده‌ها با دولت چین، احضاریه‌ای برای این شرکت صادر کرده بود.

تی پی لینک روز سه‌شنبه بلافاصله به درخواست اظهار نظر پاسخ نداد.

در این دادخواست درخواست شده است بابت هر مورد نقض قوانین ایالتی مربوط به رویه‌های تجاری فریبنده تا سقف ۱۰ هزار دلار جریمه تعیین شود؛ و اگر قربانی مصرف‌کننده ۶۵ سال یا بالاتر داشته باشد، این رقم می‌تواند تا ۲۵۰ هزار دلار افزایش یابد.

پکسـتون این شکایت را در شهر کالین تگزاس ثبت کرده است؛ حوزه‌ای که پیش‌تر به‌عنوان قانون‌گذار ایالتی نمایندگی آن را برعهده داشت و به گفته او، محصولات تی پی لینک در فروشگاه‌های بست بای (Best Buy) و والمارت (Walmart) آن به فروش می‌رسد.

در ماه دسامبر نیز پکسـتون علیه شرکت‌های هایسنس (Hisense) و تی سی ال (TCL) که هر دو زیرمجموعه شرکت‌های مستقر در چین هستند، به اتهام فروش داده‌های بینندگان تلویزیونی بدون رضایت آنان، شکایت‌های مرتبط با حریم خصوصی مطرح کرده بود.

 

منبع:

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.