about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

سرویس مخفی آمریکا استفاده از سگ های رباتیک برای تامین ایمنی دونالد ترامپ در مارالاگو را تایید کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از هیل، این درحالی است که روز پنج شنبه هفته گذشته یک نمونه از این ربات در حال گشت زنی در محل دیده شد.

سگ فناورانه سرویس مخفی آمریکا هنگام قدم زدن اطراف ملک ترامپ در پالم بیچ همراه یک مامور دیده می شود.

آنتونی گوگلیلمی مدیر ارتباطات سرویس مخفی فاش نکرد از چه زمان از ربات ها در مارالاگو استفاده می شود اما به یک نشریه گفته بود این فناوری به اهداف امنیتی آژانس کمک می کند.

گوگلیلمی در بیانیه ای در این باره نوشته است: حفاظت از رئیس جمهور یکی از اولویت های ماست. هرچند نمی توان قابلیت های خاص آن را فاش کرد، اما سگ های روباتیک مجهز به فناوری های نظارتی و همچنین طیفی از حسگرها هستند که از عملیات های حفاظتی ما پشتیبانی می کند.

سرویس مخفی آمریکا همچنین به توانایی های ربات که در یک ویدئو مربوط به اجلاس ناتو در جولای ۲۰۲۴ میلادی توضیح داده شده بود، اشاره کرد. این مقام توضیح داده بود ربات های مذکور بخشی از طرح ASTRO هستند.

سگ های مذکور مجهز به فناوری مخصوصی هستند تا بمب ها و تهدیدهای شیمیایی را ردیابی کنند و دوربین هایی با فناوری گرمایشی و قدرت زوم بالا دارند.

Paragraphs

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.