about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

شرکت اسرائیلی چک پوینت از ساخت پردیس عظیم تل‌آویو به عنوان بخشی از توسعه بلندمدت امنیت سایبری خبر داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری اسرائیلی چک پوینت (Check Point) با ساخت یک پردیس جدید وسیع به مساحت 100 هزار متر مربع و گنجایش ۶۰۰۰ ایستگاه کاری، حضور خود در تل‌آویو را 2 برابر کرد. کارشناسان معتقدند که این حرکت نشان دهنده جاه‌طلبی‌های شرکت و تعهد آن به حفظ جایگاه خود در اکوسیستم فناوری پیشرفته رژیم صهیونیستی است.

چک پوینت تقریباً ۵۰۰ میلیون شِکِل (حدود ۱۳۵ میلیون دلار) در این خرید زمین سرمایه‌گذاری کرد که بزرگ‌ترین معامله املاک و مستغلات آن در سرزمین‌های اشغالی تا به امروز است.

گیل شوئد (Gil Shwed)، بنیانگذار و رئیس چک پوینت، ادعا کرد:

«این اقدام نشان دهنده تعهد بلندمدت چک پوینت به رشد و تقویت رهبری خود در امنیت سایبری اسرائیل است. ما به عنوان یک شرکت اسرائیلی، اهمیت استراتژیک را در تثبیت رهبری و عملیات خود در اینجا می‌بینیم.»

قرار است ساخت و ساز در سال ۲۰۲۷ آغاز شود و پیش‌بینی می‌شود 7 سال طول بکشد. این پروژه شامل یک برج اداری ۴۰ طبقه، یک ساختمان تاریخی حفظ‌شده و مجموعه‌ای از امکانات رفاهی مناسب برای کارمندان و همچنین شامل ۳۰۲ واحد مسکونی خواهد بود. چک پوینت در حال حاضر حدود ۷۰۰۰ نفر را در سراسر جهان، از جمله بیش از 3000 نفر در اراضی اشغالی، استخدام کرده است.

ناداو زفریر (Nadav Zafrir)، مدیرعامل چک پوینت، این توسعه را به عنوان تجسم فیزیکی استراتژی آینده‌نگر شرکت توصیف کرد و گفت:

«این طرح برای پشتیبانی از رشد چک پوینت در دهه‌های آینده و همسو کردن زیرساخت‌های فیزیکی ما با استراتژی نوآوری‌مان درنظر گرفته شده است. در کنار دفتر مرکزی توسعه‌یافته، ما در حال ایجاد یک مرکز تحقیق و توسعه اختصاصی هوش مصنوعی هستیم که به عنوان یک لنگرگاه فناوری و قطب اصلی قابلیت‌های نسل بعدی راه‌حل‌های امنیت سایبری عمل خواهد کرد.»
 

منبع:

تازه ترین ها
قوانین
1405/05/11 - 11:37- هوش مصنوعي

قوانین سخت‌گیرانه هند برای پلتفرم‌ها

هند قوانین سخت‌گیرانه‌تری برای پلتفرم‌ها در مورد دیپ‌فیک هوش مصنوعی وضع کرد.

هشدار
1405/05/11 - 08:58- آسیا

هشدار امارات به مسافران برای در امان ماندن از حملات سایبری

رئیس شورای امنیت سایبری امارات به مسافران برای در امان ماندن از تهدیدات سایبری توصیه‌هایی کرد.

تلاش
1405/05/11 - 07:50- هوش مصنوعي

تلاش آمازون برای جلوگیری از هزینه‌های اضافی کارکنان در هوش مصنوعی

کارمندان آمازون ۱.۸ میلیون دلار برای هوش مصنوعی هزینه کردند و این شرکت قصد دارد جلوی هزینه‌های اضافی را بگیرد.