about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

رئیس‌جمهور چین نسبت‌به سرمایه‌گذاری بی‌رویه در حوزه‌های هوش مصنوعی و خودروهای برقی هشدار داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، در اظهاراتی بی‌سابقه و صریح، دولت‌های محلی را از سرمایه‌گذاری بی‌رویه در حوزه‌های هوش مصنوعی و خودروهای برقی منع کرد؛ اقدامی که به‌گفته تحلیلگران، نشانه‌ای از احتمال مداخله‌ی دولت مرکزی در صنایعی با سرمایه‌گذاری بیش‌ازحد است.

رئیس‌جمهور چین ضمن انتقاد از مقامات محلی که بدون ارزیابی واقع‌بینانه، پروژه‌های عظیم را کلید می‌زنند، گفت: «وقتی صحبت از پروژه‌ها می‌شود، چند مورد بلافاصله به ذهن می‌رسند؛ هوش مصنوعی، قدرت محاسباتی و خودروهای برقی. آیا همه‌ی استان‌ها باید دقیقاً در همین حوزه‌ها سرمایه‌گذاری کنند؟»

در ماه‌های اخیر، دولت‌های محلی در مناطق دورافتاده مانند سین‌کیانگ با هدف بهره‌برداری از موج هوش مصنوعی، پروژه‌های متعددی برای ساخت دیتاسنتر به راه انداخته‌اند؛ اما طبق گزارش فایننشال تایمز، بسیاری از این پروژه‌ها فاقد دانش فنی لازم هستند و منابع حیاتی مانند تراشه‌ها را هدر داده‌اند.

در حوزه‌ی خودروهای برقی، رقابت شدید بر سر کاهش قیمت باعث شده سوددهی بسیاری از تولیدکنندگان به‌شدت افت کند؛ تا جایی که حتی شرکای تجاری چین نسبت‌به تأثیرات منفی این قیمت‌گذاری‌ها در سطح جهانی هشدار داده‌اند.

رئیس‌جمهور چین: «نباید فقط به رشد GDP یا تعداد پروژه‌های بزرگ توجه کرد؛ باید دید چه میزان بدهی ایجاد شده است. نباید اجازه دهیم بعضی‌ها مشکلات را به آینده واگذار کنند و خود را کنار بکشند.»

موضع‌گیری تند شی جین‌پینگ در حالی بیان می‌شود که سال گذشته، شی طی سفر به فرانسه، منکر وجود ظرفیت مازاد در چین شده بود؛ تغییری آشکار در جهت‌گیری دولت مرکزی نسبت‌به مداخلات صنعتی.

اقتصاددانان هشدار می‌دهند که چین طولانی‌ترین دوره‌ی فشار تورم منفی خود از دهه‌ی ۹۰ میلادی تاکنون را تجربه می‌کند. شاخص GDP Deflator که تصویر کلی‌تری از تورم در کالاها و خدمات ارائه می‌دهد، ۹ فصل پیاپی روند نزولی داشته است. این شرایط، گمانه‌زنی‌ها درباره‌ی مداخله مستقیم دولت برای کنترل ظرفیت تولید یا تثبیت قیمت‌ها را تقویت می‌کند.

در بخش هوش مصنوعی، برخی فعالان صنعتی هشدار داده‌اند که تراشه‌ها در دیتاسنترهای تازه‌تأسیس بی‌استفاده مانده‌اند. یکی از سرمایه‌گذاران این حوزه می‌گوید که هشدار شی جین‌پینگ احتمالاً بر سرمایه‌گذاری در قطب‌هایی مانند پکن یا شنژن تأثیر نخواهد گذاشت، بلکه بیشتر متوجه شهرهای کوچکی است که بدون آمادگی وارد رقابت در عرصه‌ی AI شده‌اند.

موضوع:

تازه ترین ها
تحریم‌های
1405/04/27 - 09:31- اروپا

تحریم‌های جدید علیه شبکه‌های سایبری روسیه

بریتانیا ۲۴ فرد و نهاد را به اتهام دخالت در حملات سایبری مرتبط با روسیه تحریم کرد.

هشدار
1405/04/26 - 17:58- آمریکا

هشدار فدرال رزرو در مورد وابستگی به واردات هوش مصنوعی

افزایش سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های هوش مصنوعی می‌تواند کسری حساب جاری ایالات متحده را افزایش دهد.

کنوانسیون
1405/04/26 - 16:06- آمریکا

کنوانسیون سازمان ملل متحد علیه جرایم سایبری

کانادا کنوانسیون سازمان ملل متحد علیه جرایم سایبری را امضا کرد.