about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

پاول دوروف، بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام، اعلام کرد که رئیس‌جمهور فرانسه، امانوئل ماکرون، قصد دارد با قوانین جدید سانسور و نظارت، اینترنت اروپا را به یک گولاگ دیجیتال تبدیل و آزادی بیان کاربران را محدود کند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان , پاول دوروف، بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام، در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که رئیس‌جمهور فرانسه، امانوئل ماکرون، قصد دارد با استفاده از سانسور و نظارت گسترده، اتحادیه اروپا را به یک «گولاگ دیجیتال» تبدیل کند. منظور از «گولاگ دیجیتال» محیطی است که مردم نمی‌توانند آزادانه حرف بزنند و همه فعالیت‌هایشان در اینترنت زیر نظر و کنترل شدید قرار دارد.

دوروف تأکید کرده است که تیری برتون، یکی از نزدیکان و منصوبان ماکرون، نویسنده قانون سانسور در اتحادیه اروپا است. به گفته دوروف، ماکرون که با کاهش محبوبیت مواجه شده، می‌خواهد منتقدان مجازی را ساکت کند و با قوانین مانند DSA (قانون خدمات دیجیتال) و سیستم Chat Control، کنترل همه‌جانبه‌ای روی اینترنت اروپا ایجاد کند.

در همین حال، ایالات متحده هم علیه تیری برتون اقدام کرده و محدودیت‌های ویزا برای او اعمال کرده است. سارا راجرز، معاون وزیر امور خارجه آمریکا، روز ۲۴ دسامبر اعلام کرد که برتون یکی از طراحان اصلی قوانین دیجیتال اروپا بوده و در گذشته با تهدید به محدود کردن شبکه‌های اجتماعی، تلاش کرده مانع مصاحبه ایلان ماسک با نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، دونالد ترامپ، شود.

ماکرون تاکنون تصمیم واشنگتن درباره محدودیت‌های برتون را محکوم کرده است.

این اتفاق‌ها نشان می‌دهد که قوانین جدید اتحادیه اروپا پایبندی به قوانین را بر آزادی بیان بددن قید و شرط در اینترنت مقدم می‌دانند. برای تنظیم گران اروپایی مهم است که فعالیت‌های کاربران را زیر نظر بگیرند و کسانی که با سیاست‌ها و حکومت مخالفت می‌کنند، ممکن است از فضای آنلاین محروم شوند. 

موضوع:

تازه ترین ها
تکذیب
1405/04/12 - 00:47- جرم سایبری

تکذیب ادعای حمله سایبری به بوئینگ

شرکت بوئینگ گزارش‌ها درباره وقوع حمله سایبری به زیرساخت‌های فناوری اطلاعات خود را رد و اعلام کرد اختلال گسترده‌ای که برخی سامانه‌ها و برنامه‌های رایانه‌ای این شرکت را تحت تأثیر قرار داد، ناشی از یک نقص فنی بوده و هیچ نشانه‌ای از حمله سایبری وجود ندارد.

بحران
1405/04/12 - 00:38- آمریکا

بحران در توافق انتقال داده آمریکا با اتحادیه اروپا

رأی اخیر دیوان عالی آمریکا درباره اختیارات رئیس‌جمهور در برکناری اعضای نهادهای مستقل، آینده توافق انتقال داده میان اتحادیه اروپا و آمریکا را با ابهام جدی روبه‌رو کرده است.

استرداد
1405/04/12 - 00:33- آمریکا

استرداد عضو ۱۹ ساله گروه هکری اسکترد اسپایدر به آمریکا

وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد یک جوان ۱۹ ساله دارای تابعیت دوگانه آمریکا و استونی که به عضویت در گروه هکری اسکترد اسپایدر متهم است، از فنلاند به ایالات متحده مسترد شده تا با اتهامات مرتبط با حملات سایبری، نفوذ غیرمجاز و کلاهبرداری روبه‌رو شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.