about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

شرکت جونیپر نتوورکس طی یک اطلاعیه هشدار داد که یک خط خاص از دستگاه‌های این شرکت به نام روترهای سشن اسمارت، می‌تواند به‌راحتی توسط بدافزار میرای آلوده شود، البته اگر کاربران رمزهای عبور پیش‌فرض دستگاه‌ها را تغییر ندهند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، از تاریخ 11 دسامبر، مشتریان شروع به گزارش رفتارهای مشکوک در روترهای خود کردند.

طبق گفته شرکت آمریکایی جونیپر (Juniper)، وجه اشتراک این دستگاه‌ها استفاده از رمزهای عبور کارخانه‌ای بود که تغییری در آن‌ها داده نشده بود.

بدافزار میرای (Mirai) با اسکن این نوع روترها، دستگاه‌ها را آلوده کرده و سپس از آن‌ها به‌عنوان منابع حملات منع سرویس توزیع‌شده (DDoS) برای ایجاد ترافیک و مختل کردن وب‌سایت‌ها استفاده کرده است.

شرکت جونیپر اطلاعاتی درباره تعداد دستگاه‌های آلوده یا اهداف حملات ارائه نکرده است.

جونیپر اشاره می‌کند که میرای علاوه بر استفاده در حملات منع سرویس توزیع‌شده، قابلیت اجرای فعالیت‌های مخرب دیگری را نیز دارد.

گزارش‌های قبلی نشان داده‌اند که این بدافزار می‌تواند ابزارهای استخراج رمزارز توزیع کند و همچنین برای تقلب کلیکی در تبلیغات آنلاین مورد استفاده قرار گیرد.

این شرکت توصیه می‌کند که کاربران روترهای سشن اسمارت (Session Smart)، رمزهای عبور قوی و منحصربه‌فرد برای دستگاه‌های خود تعیین کرده و فعالیت‌های شبکه را از نظر علائم مشکوک، مانند اسکن غیرعادی پورت‌ها، افزایش تلاش‌های ورود به سیستم و افزایش ناگهانی ترافیک خروجی، به‌دقت زیر نظر بگیرند.

در این اطلاعیه آمده است:

اگر سیستمی آلوده شناسایی شود، تنها راه قطعی برای توقف تهدید، بازنشانی کامل دستگاه (reimaging) است، زیرا نمی‌توان به‌طور دقیق تشخیص داد چه تغییراتی در دستگاه اعمال شده یا چه اطلاعاتی از آن به‌دست آمده است.

دستگاه‌های متصل به شبکه مانند روترها و دوربین‌ها اهداف اصلی برای بدافزار میرای هستند که معمولاً از طریق اشکالات نرم‌افزاری گسترش می‌یابد.

استفاده از اطلاعات ورود پیش‌فرض، نفوذ به این دستگاه‌ها را بسیار آسان‌تر می‌کند.

 

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.