about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

هواوی سیستم محاسباتی هوش مصنوعی خود را برای رقابت با برترین محصول انویدیا به نمایش گذاشت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، شرکت چینی هواوی از یک سیستم محاسباتی هوش مصنوعی رونمایی کرد که به گفته یک کارشناس صنعت، رقیبی برای پیشرفته‌ترین محصول انویدیا محسوب می‌شود، چرا که این غول فناوری چینی به دنبال تصاحب سهم بازار در بخش روبه‌رشد هوش مصنوعی این کشور است.

 سیستم کلود ماتریکس 384 (CloudMatrix 384) برای اولین‌بار در کنفرانس جهانی هوش مصنوعی (WAIC) به نمایش عمومی درآمد، رویدادی سه‌روزه در شانگهای که در آن شرکت‌ها آخرین نوآوری‌های هوش مصنوعی خود را به نمایش می‌گذارند و جمعیت زیادی را به غرفه این شرکت جذب کردند.

 این سیستم از زمان معرفی اولیه توسط هواوی در ماه آوریل، توجه جامعه جهانی هوش مصنوعی را به خود جلب کرده است. تحلیلگران صنعت، آن را رقیب GB200 NVL72 انویدیا، پیشرفته‌ترین محصول سطح سیستمی این تولیدکننده تراشه آمریکایی که در حال حاضر در بازار موجود است، می‌دانند.

 دیلان پاتل، بنیان‌گذار گروه تحقیقاتی نیمه‌رسانا سِمی آنالیسس (SemiAnalysis)، در مقاله‌ای در ماه آوریل گفت: 

 هواوی اکنون قابلیت‌های سیستم هوش مصنوعی دارد که می‌تواند انویدیا را شکست دهد.

 هواوی باوجود محدودیت‌های صادراتی ایالات متحده، به‌عنوان امیدوارکننده‌ترین تأمین‌کننده داخلی تراشه‌های ضروری برای توسعه هوش مصنوعی در چین شناخته می‌شود.

 جنسن هوانگ، مدیرعامل انویدیا، در ماه مه گفت که هواوی «با سرعت بسیار بالایی» در حال پیشرفت بوده است و از CloudMatrix به‌عنوان نمونه نام برد.

 سیستم کلود ماتریکس 384 (CloudMatrix 384) شامل ۳۸۴ تراشه ۹۱۰C جدید هواوی است و در برخی معیارها از GB200 NVL72 انویدیا که از ۷۲ تراشه B200 استفاده می‌کند، عملکرد بهتری دارد.

 این عملکرد ناشی از قابلیت‌های طراحی سیستم هواوی است که عملکرد ضعیف‌تر تراشه‌های منفرد را از طریق استفاده از تراشه‌های بیشتر و نوآوری‌های سطح سیستم جبران می‌کند.

 هواوی می‌گوید این سیستم از معماری «سوپرنود» استفاده می‌کند که به تراشه‌ها اجازه می‌دهد با سرعت‌های بسیار بالا به هم متصل شوند و در ماه ژوئن، ژانگ پینگگان، مدیرعامل کلود هواوی (Huawei Cloud)، گفت که سیستم کلود ماتریکس ۳۸۴ بر روی پلتفرم ابری هواوی عملیاتی شده است.

منبع:

تازه ترین ها
کاربرد
1405/05/11 - 13:47- هوش مصنوعي

کاربرد راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای حمایت از کشاورزان نیجریه

شرکت امنیت سایبری سیسکو در حال بررسی راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای حمایت از کشاورزان نیجریه‌ای است.

پیش‌بینی
1405/05/11 - 13:36- تروریسم سایبری

پیش‌بینی رژیم صهیونیستی درمورد جنگ هویت‌ها در عصر هوش مصنوعی

صنعت سایبری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که هویت به میدان نبرد بعدی امنیت هوش مصنوعی تبدیل خواهد شد.

تشدید
1405/05/11 - 13:07- آسیا

تشدید درگیری ارمنستان و آذربایجان با حملات سایبری علیه روزنامه‌نگاران و مدافعان حقوق بشر

به گفته محققان، درگیری ارمنستان و آذربایجان با حملات سایبری علیه روزنامه‌نگاران و مدافعان حقوق بشر و استفاده آذربایجان از جاسوس‌افزار اسرائیلی پگاسوس تشدید شده است.