about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

شرکت ملی مخابرات پاکستان از استراتژی خود برای افزایش امنیت سایبری و محافظت از ارتباطات دولتی رونمایی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت ملی مخابرات پاکستان (NTC) در پاسخ به تهدیدات سایبری فزاینده، استراتژی جدیدی را برای تقویت امنیت سایبری در سراسر دولت‌های فدرال و ایالتی و همچنین نهادهای ایالتی تدوین کرد.

این طرح که با وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات به اشتراک گذاشته شد، اقداماتی را برای حفاظت از ارتباطات نهادهای کلیدی، از جمله دبیرخانه نخست وزیر، ریاست جمهوری، نیروهای مسلح و پروژه‌های حساس دفاعی، تشریح می‌کند.

استراتژی مذکور، ایمن‌سازی خطوط تلفن، داده‌های اینترنتی و ارتباطات سیار را با استفاده از خدمات مبتنی بر ابر، هوش مصنوعی (AI) و دیجیتالی شدن بخش عمومی پیشنهاد می‌دهد؛ و شامل استقرار فایروال‌های مدرن و کنترل‌کننده‌های مرزی برای تقویت امنیت شبکه ملی و ارائه خدمات فناوری اطلاعات ایمن به ادارات دولتی است.

به عنوان بخشی از این طرح، شرکت ملی مخابرات پاکستان خدمات تلفن همراه ایمن را برای مقامات ارشد و نهادهای حساس ارائه داد تا از دسترسی و رهگیری غیرمجاز جلوگیری شود. هدف این ابتکار، اطمینان از محافظت از ارتباطات مربوط به تصمیم‌گیرندگان کلیدی در برابر تهدیدات سایبری است.

علاوه بر این، یک چارچوب نظارت و مدیریت تهدید در زمان واقعی ایجاد خواهد شد. شرکت ملی مخابرات پاکستان همچنین قصد دارد با معرفی فناوری شبکه نوری غیرفعال گیگابیت (GPON) برای خدمات 4G در شهرهای بزرگ، از جمله اسلام آباد، کراچی، پیشاور و سایر شهرها، سرعت و قابلیت اطمینان اینترنت را افزایش دهد. این استراتژی همچنین شامل تقویت پروتکل‌های امنیتی در مراکز داده شرکت ملی مخابرات پاکستان در اسلام آباد، با تمرکز بر سیستم‌های دسترسی ایمن است. گسترش قابلیت‌های ابری و هوش مصنوعی در سراسر کشور و خورشیدی کردن تأسیسات شرکت ملی مخابرات پاکستان برای اطمینان از تأمین برق بدون وقفه نیز از اجزای کلیدی این طرح هستند.
 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/11 - 12:21- جرم سایبری

هشدار آمریکا درباره حملات سایبری به تأسیسات آب

مقام‌های فدرال آمریکا نسبت به افزایش حملات سایبری علیه زیرساخت‌های حیاتی این کشور، به‌ویژه سامانه‌های آب و فاضلاب، هشدار داده‌اند.

قوانین
1405/05/11 - 11:37- هوش مصنوعي

قوانین سخت‌گیرانه هند برای پلتفرم‌ها

هند قوانین سخت‌گیرانه‌تری برای پلتفرم‌ها در مورد دیپ‌فیک هوش مصنوعی وضع کرد.

هشدار
1405/05/11 - 08:58- آسیا

هشدار امارات به مسافران برای در امان ماندن از حملات سایبری

رئیس شورای امنیت سایبری امارات به مسافران برای در امان ماندن از تهدیدات سایبری توصیه‌هایی کرد.