about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

قیمت تتر با بیشتر از ۴ هزار تومان رشد در صرافی‌های ارزدیجیتال داخلی امروز 9 فروردین ماه به ۱۰۳ هزار تومان رسید.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان باتوجه به اینکه قیمت دلار از روزهای پایانی هفته گذشته تحت تاثیر اخبار مربوط به مذاکرات ایران و آمریکا قرار گرفته و در حوالی ۱۰۳ هزار تومان معامله شده بود، اما در بازار شکاف قیمتی میان دلار بازار آزاد و تتر به بیشتر از ۲ هزار تومان رسیده بود.

بر اساس این گزارش قیمت انواع ارزهای خارجی در ایران جهش ناگهانی پیدا کرد و هر دلار آمریکا با پنج هزار تومان افزایش نسبت به روز آخر سال ۱۴۰۳، از مرز صد هزار تومان گذشت.

هر یورو، واحد پولی اتحادیه اروپا، نیز به حدود ۱۱۹ هزار تومان افزایش یافت و هر پوند بریتانیا نیز ۱۳۴ هزار تومان معامله شد. افزایش قیمت ارزهای خارجی در حالی است که بهای سکه طلا تغییر چندانی نکرد و در همان محدودۀ قیمت روزهای آخر سال گذشته یعنی ۹۷ میلیون تومان باقی ماند.

افزایش قیمت ارزهای خارجی در حالی صورت گرفت که در هفته‌های اخیر گزارش‌های زیادی در مورد احتمال انجام مذاکرات تازه بین ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق تازه‌ای در زمینه برنامه هسته‌ای ایران منتشر شده است.

منبع:

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.