about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

شرکت KT روز دوشنبه اعلام کرد که در سه‌ماهه دوم سال به بالاترین میزان سود عملیاتی خود در تاریخ فعالیتش رسیده و برای نخستین بار از مرز یک تریلیون وون (معادل ۷۲۰ میلیون دلار) عبور کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این رشد عمدتاً ناشی از افزایش تعداد مشترکان پس از حمله سایبری به رقیب اصلی، اس کی تلکام (SK Telecom)، و همچنین سود حاصل از یک پروژه بزرگ توسعه ملکی بوده است.

دومین اپراتور بزرگ تلفن همراه کره جنوبی بیان کرد که سود عملیاتی این شرکت در دوره آوریل تا ژوئن با رشد ۱۰۵٫۴ درصدی نسبت به سال گذشته به ۱٫۰۱ تریلیون وون رسیده است.

درآمد شرکت نیز با ۱۳٫۵ درصد رشد به ۷٫۴۳ تریلیون وون افزایش یافت.

سود خالص نیز با جهشی ۷۸٫۶ درصدی به ۷۳۳٫۳ میلیارد وون رسید.

شرکت این عملکرد چشمگیر را به هسته اصلی کسب‌وکار خود، یعنی بخش موبایل، نسبت داد که درآمد آن با رشد ۱٫۶ درصدی به ۱٫۷۸ تریلیون وون رسید و این رشد با افزایش قابل‌توجه مشترکان 5G تقویت شد.

به نظر می‌رسد KT از هجوم کاربران جدید پس از افشای اطلاعات امنیتی اس کی تلکام که موجب ریزش گسترده مشتریان آن شد، بهره برده است.

تا ماه ژوئن، شمار مشترکان موبایل KT حدود ۲۷٫۴۹ میلیون نفر بود که نسبت به سال گذشته ۲٫۵۹ میلیون و نسبت به سه‌ماهه قبل، درست پیش از حمله سایبری آوریل، ۱٫۰۵ میلیون افزایش داشت.

درآمد بخش خطوط ثابت نیز با رشد ۱٫۴ درصدی همراه بود و با رسیدن تعداد مشترکان اینترنت پرسرعت به ۱۰ میلیون نفر در ماه می، فروش این حوزه ۲٫۱ درصد افزایش یافت.

زیرمجموعه‌های KT نیز به رشد سودآوری کمک کردند.

بخش ملکی شرکت، کی تی استیت (KT Estate)، با رشد ۲ درصدی درآمد به‌دلیل تقاضای بیشتر برای دفاتر اداری و هتل‌ها روبه‌رو شد.

همچنین سود شرکت با فروش پروژه بازتوسعه مجتمع چندمنظوره ایستپل (Eastpole) در شرق سئول افزایش یافت.

بخش رایانش ابری شرکت، کی تی کلاود (KT Cloud) نیز با رشد ۲۳ درصدی درآمد همراه شد که ناشی از تقاضای بیشتر مشتریان جهانی برای خدمات میزبانی مراکز داده و افزایش فروش خدمات ابری هوش مصنوعی به مشتریان شرکتی بود.

جانگ مین، مدیر ارشد مالی KT، اظهار کرد:

ما توانستیم به لطف رشد پایدار در کسب‌وکار اصلی مخابرات و نتایج قوی پرتفوی کلیدی خود، بهبود چشمگیری در سودآوری داشته باشیم. ما روند تحول به یک شرکت AICT را سرعت خواهیم داد تا رشد پایدار را تضمین کرده و برنامه ارتقای ارزش خود را بدون تأخیر اجرا کنیم.

AICT به ترکیب هوش مصنوعی و فناوری ارتباطات اطلاق می‌شود.

 

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.