about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گوگل مپس، راهنمای زنده خطوط جاده‌ای مبتنی بر هوش مصنوعی را برای رانندگی ایمن‌تر راه‌اندازی می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، گوگل، راهنمای زنده خطوط با هوش مصنوعی را برای خودروهایی که گوگل در آنها تعبیه شده است، معرفی کرده است که گامی مهم به‌سوی ناوبری هوشمند درون خودرو است.

ویژگی جدیدی که به گوگل مپس امکان می‌دهد جاده‌ها و خطوط را مانند راننده تفسیر کند و نشانه‌های صوتی و تصویری را در لحظه ارائه دهد تا به رانندگان کمک کند به‌موقع مسیر خود را تغییر دهند.

گوگل مپس با استفاده از هوش مصنوعی که علائم خطوط و جاده را از طریق دوربین جلوی خودرو تجزیه‌وتحلیل می‌کند، داده‌های زنده را با سیستم ناوبری خود که ماهانه توسط بیش از دو میلیارد نفر استفاده می‌شود، ادغام می‌کند. 

نتیجه این ویژگی، راهنمایی دقیق‌تر در کنار به‌روزرسانی‌های ترافیک، زمان رسیدن به مقصد و خطرات موجود است.

این ویژگی در خودروهای پولستار ۴ در ایالات متحده و سوئد راه‌اندازی خواهد شد و قرار است با همکاری خودروسازان بزرگ، در مدل‌ها و انواع جاده‌ها نیز گسترش یابد.

منبع:

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.