about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

آزمایشگاه کوئن علی‌بابا واحد رباتیکی را برای پیشبرد هوش مصنوعی تجسمی راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، گروه علی‌بابا یک تیم هوش مصنوعی رباتیک را در آزمایشگاه کوئن (Qwen) خود راه‌اندازی کرده است که گامی مهم در استراتژی این گروه برای گسترش سخت‌افزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی است. 

بااین‌حال، این اقدام نشان‌دهنده تلاش گسترده‌تر چین برای رهبری در رباتیک و هوش تجسمی است که به طور فزاینده‌ای توسط هوش مصنوعی مولد و مدل‌های بنیادی چندوجهی هدایت می‌شود.

لین جونیانگ، محقق Qwen، ایجاد واحد رباتیک را در رسانه‌های اجتماعی فاش کرد و آن را بخشی از تلاش‌های علی‌بابا برای انتقال هوش مصنوعی از دنیای مجازی به دنیای فیزیکی توصیف کرد.

سری Qwen این آزمایشگاه در حال حاضر به شهرت جهانی دست‌یافته است، به‌طوری‌که هفت مدل آن از جمله Qwen3-Omni در بین ده مدل برتر جهان قرار دارند.

جو تسای، رئیس گروه، اخیراً تأکید کرد که موفقیت در هوش مصنوعی کمتر به مقیاس مدل و بیشتر به‌سرعت پذیرش فناوری‌ها بستگی دارد. او استدلال کرد که چین بر مدل‌های هوش مصنوعی مقرون‌به‌صرفه و متن‌باز متمرکز است که می‌توانند ادغام سریع‌تری را نسبت به رویکرد پرهزینه‌ای که در ایالات متحده دنبال می‌شود، امکان‌پذیر سازند.

ادی وو یونگ‌مینگ، مدیرعامل علی‌بابا، برنامه‌های خود را برای افزایش سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های هوش مصنوعی به ۳۸۰ میلیارد یوان طی سه سال آینده تأیید کرد تا به یک ارائه‌دهنده کامل هوش مصنوعی تبدیل شود.

منبع:

تازه ترین ها
لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.

گزارش
1405/05/11 - 13:59- هوش مصنوعي

گزارش پست‌های نامناسب هوش مصنوعی در لینکدین

لینکدین به کاربران اجازه می‌دهد پست‌های نامناسب هوش مصنوعی را گزارش دهند.