about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عربستان سعودی طرح ابتکاری هوش مصنوعی مولد برای همه را راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ در سومین مجمع عمومی سازمان همکاری دیجیتال (DCO)، عربستان سعودی از راه‌اندازی طرح ابتکاری «هوش مصنوعی مولد برای همه» خبر داد. این تلاش چندجانبه به دنبال تقویت همکاری دیجیتال و قابلیت‌های هوش مصنوعی در کشورهای عضو سازمان همکاری دیجیتال است.

طرح ابتکاری فوق تحت رهبری سازمان اطلاعات و داده عربستان سعودی (SDAIA) و زیرنظر مرکز بین‌المللی تحقیقات و اخلاق هوش مصنوعی (ICAIRE) انجام و پیش‌بینی می‌شود که نقشی کلیدی در پیشبرد تحقیقات هوش مصنوعی، توسعه و حکمرانی اخلاقی ایفا کند. تأکید بر اخلاق هوش مصنوعی و تقویت توسعه ظرفیت در این زمینه از اهداف کلیدی این تلاش چندجانبه است.

نتایج مورد انتظار این طرح ابتکاری عبارتند از :

• دموکراتیک کردن فناوری هوش مصنوعی برای اطمینان از در دسترس بودن آن برای تمام اقشار جامعه، تقویت نوآوری و افزایش فراگیری و رفاه دیجیتال در عربستان.
• حمایت از تحقیقات، بهبود و سیاست‌های حاکم برای هوش مصنوعی مولد در سراسر کشورهای عضو.
• افزایش آگاهی از اخلاق هوش مصنوعی و حمایت از توسعه ظرفیت در زمینه هوش مصنوعی.

طرح ابتکاری «هوش مصنوعی مولد برای همه» به طور یکپارچه با تعهد مستمر عربستان سعودی به حمایت از مأموریت سازمان همکاری دیجیتال همسو می‌شود. مهم‌تر از آن، تأکید قابل توجهی بر ارتقای هوش مصنوعی مولد برای منافع جهانی بیشتر است. این ابتکار همچنین بخشی از جاه‌طلبی گسترده‌تر عربستان سعودی با هدف ظهور به عنوان یک رهبر جهانی در بخش دیجیتال و هوش مصنوعی است.
 

منبع:

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.