about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

هنگ‌کنگ سندباکس حریم خصوصی هوش مصنوعی را برای مدارس راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، دفتر کمیسر حریم خصوصی داده‌های شخصی هنگ‌کنگ و دفتر سیاست‌گذاری دیجیتال، یک سندباکس حریم خصوصی هوش مصنوعی را برای پشتیبانی از پذیرش مسئولانه هوش مصنوعی در مدارس راه‌اندازی کرده‌اند.

 سندباکس هوش مصنوعی حفاظت از داده‌های شخصی، بستری مشارکتی برای مدارس فراهم می‌کند تا ضمن مدیریت خطرات مربوط به حفاظت از داده‌های شخصی، راه‌حل‌های هوش مصنوعی را بررسی کنند.

 مرحله اول به مدت شش ماه اجرا خواهد شد و ۱۵ مدرسه متقاضی را انتخاب می‌کند. این مرحله برای مدارس ابتدایی و متوسطه با بودجه عمومی آزاد است و درخواست‌ها تا ۳۰ اکتبر ۲۰۲۶ پذیرفته می‌شوند.

 مدارس منتخب از دفتر کمیسر حریم خصوصی در مورد رعایت دستورالعمل داده‌های شخصی (حریم خصوصی) راهنمایی دریافت خواهند کرد.

 آنها همچنین از دفتر سیاست‌گذاری دیجیتال در مورد دستورالعمل فنی و کاربردی هوش مصنوعی مولد هنگ‌کنگ پشتیبانی دریافت خواهند کرد.

 سایبر پورت، هنگ‌کنگ، و شورای بهره‌وری هنگ‌کنگ مشاوره فنی ارائه خواهند داد.

 جلسه توجیهی برای مدارس علاقه‌مند برای ۲۸ اوت ۲۰۲۶ برنامه‌ریزی شده است.

منبع:

تازه ترین ها
قوانین
1405/05/11 - 11:37- هوش مصنوعي

قوانین سخت‌گیرانه هند برای پلتفرم‌ها

هند قوانین سخت‌گیرانه‌تری برای پلتفرم‌ها در مورد دیپ‌فیک هوش مصنوعی وضع کرد.

هشدار
1405/05/11 - 08:58- آسیا

هشدار امارات به مسافران برای در امان ماندن از حملات سایبری

رئیس شورای امنیت سایبری امارات به مسافران برای در امان ماندن از تهدیدات سایبری توصیه‌هایی کرد.

تلاش
1405/05/11 - 07:50- هوش مصنوعي

تلاش آمازون برای جلوگیری از هزینه‌های اضافی کارکنان در هوش مصنوعی

کارمندان آمازون ۱.۸ میلیون دلار برای هوش مصنوعی هزینه کردند و این شرکت قصد دارد جلوی هزینه‌های اضافی را بگیرد.