about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

پروژه‌های جدید هوش مصنوعی قرار است خدمات عمومی کره جنوبی را تغییر شکل دهند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، کره جنوبی قصد دارد در سال ۲۰۲۶، به‌عنوان بخشی از تلاش گسترده‌ برای به‌کارگیری هوش مصنوعی در خدمات عمومی، یک پلتفرم هوش مصنوعی برای محصولات کشاورزی معرفی کند.

 این سیستم، قیمت‌ها را در لحظه مقایسه کرده و شرایط عرضه را ارزیابی می‌کند تا مصرف‌کنندگان و کشاورزان را به سمت تصمیمات خرید کارآمد هدایت کند.

مقامات انتظار دارند این رویکرد، شفافیت را در بخشی که اغلب به‌شدت به تغییرات تقاضا واکنش نشان می‌دهد، بهبود بخشد.

ابتکاری که در مجموعه‌ای از ده پروژه تحت رهبری هوش مصنوعی قرار دارد و توسط یک گروه مشاوره دولتی جدید از مقامات علمی و فناوری تأیید شده است.

پلتفرم کشاورزی یکی از چهار برنامه بزرگی است که طی دو سال بودجه عمومی قابل‌توجهی دریافت خواهد کرد و کار آزمایشی آن از نیمه دوم سال ۲۰۲۵ آغاز می‌شود.

سایر اقدامات شامل یک ابزار اطلاعات ایمنی برای محصولات تحت نظارت، یک سرویس مشاوره‌ای برای دوره‌های ثبت مالیات و یک راهنمای هوش مصنوعی است که برای حمایت از گردشگری طراحی شده است.

مقامات همچنین در حال بررسی راه‌هایی برای به‌کارگیری هوش مصنوعی در وظایف گسترده‌تر ایمنی عمومی مانند مدیریت حمل‌ونقل و تشخیص جرایم آنلاین هستند. آنها تأکید می‌کنند که هوش مصنوعی به‌جای جایگزینی افسران، به‌ویژه در موقعیت‌هایی که نیاز به قضاوت پیچیده دارند، از آنها پشتیبانی خواهد کرد.

دولت این تلاش‌ها را به‌عنوان بخشی از تغییر به سمت حکومت‌داری مبتنی بر داده قرار می‌دهد که می‌تواند بر ارائه خدمات در بسیاری از بخش‌ها تأثیر بگذارد.

کره جنوبی این ابتکارات داخلی را به مشارکت‌های بین‌المللی پیوند می‌دهد. پس از امضای چندین توافق‌نامه در جریان اجلاس اخیر بین کره جنوبی و امارات متحده عربی، یک کارگروه همکاری با امارات متحده عربی را گسترش خواهد داد.

کره جنوبی همچنین در پروژه استار گیت امارات متحده عربی که هدف آن ساخت یک مرکز داده هوش مصنوعی در مقیاس بزرگ در ابوظبی است، مشارکت خواهد کرد.

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1405/05/11 - 13:36- تروریسم سایبری

پیش‌بینی رژیم صهیونیستی درمورد جنگ هویت‌ها در عصر هوش مصنوعی

صنعت سایبری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که هویت به میدان نبرد بعدی امنیت هوش مصنوعی تبدیل خواهد شد.

تشدید
1405/05/11 - 13:07- آسیا

تشدید درگیری ارمنستان و آذربایجان با حملات سایبری علیه روزنامه‌نگاران و مدافعان حقوق بشر

به گفته محققان، درگیری ارمنستان و آذربایجان با حملات سایبری علیه روزنامه‌نگاران و مدافعان حقوق بشر و استفاده آذربایجان از جاسوس‌افزار اسرائیلی پگاسوس تشدید شده است.

استرالیایی‌ها
1405/05/11 - 12:59- اقیانوسیه

استرالیایی‌ها خواستار مدیریت شفاف در فناوری‌های کوانتومی شدند

طی یک گفتگوی ملی، استرالیایی‌ها خواهان شفافیت، نظارت و دسترسی عادلانه به مزایای فناوری‌های کوانتومی شدند.