about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

هکرهای کره شمالی در یک کمپین بزرگ سایبری به باج‌افزار روی آورده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یک واحد هک کره شمالی یک کمپین باج‌افزاری را با هدف قرار دادن کره جنوبی و سایر کشورها راه‌اندازی کرده که نشان‌دهنده تغییر از جاسوسی صرف است. شرکت امنیتی «S2W» زیرگروه «ChiopuNK» را به عنوان بخشی از عامل تهدید «ScarCruft» شناسایی کرد.

این عملیات در ماه ژوئیه سال جاری آغاز شد و با استفاده از ایمیل‌های فیشینگ و یک فایل میانبر مخرب در یک آرشیو RAR، انواع مختلفی از بدافزارها را مستقر کرد. این بدافزارها شامل یک کی‌لاگر، دزدگیر، باج‌افزار و یک درب پشتی بودند.

ScarCruft که از سال ۲۰۱۶ فعال است، فراریان، روزنامه‌نگاران و سازمان‌های دولتی را هدف قرار داده است. محققان اعلام کردند که این حرکت به سمت باج‌افزار یا نشان‌دهنده یک جریان درآمد جدید یا یک مأموریت مخرب‌تر است.

این کمپین فراتر از کره جنوبی به ژاپن، ویتنام، روسیه، نپال و خاورمیانه گسترش یافته است. تحلیلگران خاطرنشان کردند که پیچیدگی فنی این گروه در سال‌های اخیر بهبود یافته است.

کارشناسان امنیتی توصیه کردند که URLها، هش‌های فایل، شاخص‌های مبتنی بر رفتار و ردیابی مداوم ابزارها و زیرساخت‌های ScarCruft را رصد کنید تا کمپین‌های مرتبط از کره شمالی و سایر کشورها را به موقع شناسایی کنید.
 

منبع:

تازه ترین ها
تلاش
1405/05/11 - 07:50- هوش مصنوعي

تلاش آمازون برای جلوگیری از هزینه‌های اضافی کارکنان در هوش مصنوعی

کارمندان آمازون ۱.۸ میلیون دلار برای هوش مصنوعی هزینه کردند و این شرکت قصد دارد جلوی هزینه‌های اضافی را بگیرد.

دفع
1405/05/10 - 21:01- آسیا

دفع حملات متعدد سایبری در سال ۲۰۲۶ در پاکستان

تیم ملی واکنش اضطراری سایبری پاکستان اعلام کرد که این کشور در سال ۲۰۲۶ بیش از ۴۰۰ حمله سایبری را مسدود کرده است.

همکاری
1405/05/10 - 20:47- تروریسم سایبری

همکاری رژیم صهیونیستی و فیلیپین برای تقویت امنیت سایبری

رژیم صهیونیستی و فیلیپین در بحبوحه افزایش تهدیدات دیجیتال، همکاری در زمینه امنیت سایبری را تقویت کردند.