about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

ارائه دهنده خدمات تلفن همراه اعلام کرد که اینترنت وودافون در سراسر بریتانیا دچار قطعی گسترده شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ طبق گزارش «Downdetector»، شرکت بزرگ ارائه دهنده خدمات تلفن همراه بریتانیا، ودافون (Vodafone)، دچار قطعی گسترده اینترنت شد.

به گفته محققان، بیش از ۱۳۰ هزار کاربر اختلال در خدمات را گزارش کرده بودند. داده‌های Downdetector نشان می‌دهد که حدود ۶۲ درصد از شکایات مربوط به مشکلات پهنای باند خط ثابت بوده است.

طبق صفحه وب رسمی ودافون، این شرکت خدمات تلفن همراه و ثابت را به بیش از ۳۳۰ میلیون مشتری در ۱۵ کشور ارائه می‌دهد و در ۴۵ کشور دیگر شبکه‌های همکار را اداره می‌کند.

وب‌سایت این شرکت در بریتانیا همچنان غیرقابل دسترس است.

ودافون در بیانیه‌ای اعلام کرد:

«از مشکل عمده در شبکه که بر خدمات پهنای باند، ۴G و ۵G تأثیر می‌گذارد، آگاه هستیم.»

علت این اختلال هنوز مشخص نشده است.
 

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.