about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت میتسوبیشی برای تولید چندین موشک H3 با شرکت فرانسوی یوتلست به توافق رسیده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان،شرکت میتسوبیشی ژاپن از سال 2027 برای تولید چندین موشک H3 با شرکت فرانسوی یوتلست (Eutelsat ) به توافق رسیده است.

این قرارداد یک پیروزی بزرگ برای پروژه موشکی H3 ژاپن به ارزش 220 میلیارد ین (1.55 میلیارد دلار) است که در ماه فوریه اولین پرتاب خود را با شکست پشت سر گذاشت.

شرکت فرانسوی یوتلست، سومین اپراتور بزرگ ماهواره ای جهان از نظر درآمدی و دومین مشتری خارجی موشک H3 خواهد بود.

سخنگوی شرکت میتسوبیشی از اظهار نظر در مورد شرایط دقیق، از جمله هزینه ها و انواع مدارهایی که یوتلست از H3 برای پرتاب ماهواره خود استفاده می کند، خودداری کرد. 

شرکت میتسوبیشی قبلاً گفته بود که قصد دارد هزینه پرتاب H3 را به 5 میلیارد ین کاهش و تعداد پرتاب سالانه موشک را به 10 درصد افزایش دهد.

برای شرکت میتسوبیشی و دولت ژاپن، H3 یک موشک پرچمدار برای ماهواره‌ها و مأموریت‌های اکتشافی ژاپن و همچنین یک محصول رقابتی است.

یوتلست، پس از ادغام با شرکت وان وب (OneWeb)در سال گذشته، با شرکت ماهواره ای اسپیس ایکس استارلینک (Starlink SpaceX) به رهبری ایلان ماسک در بخش ماهواره‌های ارتباطی مدار پایین زمین رقابت می‌کند.

 

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.