about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

هدف این قرارداد، تقویت امنیت سایبری، مهندسی و پشتیبانی شبکه برای مرکز جنگ اطلاعات نیروی دریایی است.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این مرکز که در شهر چارلستون، کارولینای جنوبی واقع شده، نقش حیاتی در طراحی و مدیریت سامانه‌های دیجیتال جنگی نیروهای نظامی ایفا می‌کند؛ سامانه‌هایی که شامل ارتباطات، امنیت سایبری و هماهنگی اطلاعاتی می‌شوند و برای حفظ کارایی عملیاتی نیروهای دریایی حیاتی هستند.

بر اساس مفاد قرارداد، شرکت سو1تک (Sev1Tech) با بخش سامانه‌ها و خدمات سازمانی اعزامی (E2S2) در مرکز جنگ اطلاعات نیروی دریایی (NIWC Atlantic) همکاری نزدیکی خواهد داشت.

وظایف این شرکت شامل ارائه خدمات تخصصی در زمینه مهندسی سایبری و عملیات شبکه با هدف ارتقای توانمندی‌های اطلاعاتی نیروی دریایی است.

تمرکز اصلی بر مدرن‌سازی و حفاظت از سامانه‌های ارتباطی و داده‌ای حیاتی است که تضمین‌کننده دقت و امنیت تبادل اطلاعات بین واحدهای دریایی به شمار می‌رود.

این قرارداد دامنه گسترده‌ای دارد و شامل توسعه و مدیریت زیرساخت‌های فناوری اطلاعات ابری و محلی، همچنین طراحی سامانه‌های منابع انسانی و فناوری‌های لجستیکی است که برای پایداری شبکه و آمادگی عملیاتی در داخل و خارج از کشور ضروری‌اند.

قرارداد شامل یک سال پایه و چهار سال تمدید اختیاری است که نشان‌دهنده تعهد نیروی دریایی به تداوم پشتیبانی در زمینه امنیت سایبری و مهندسی است.

مدیر بخش دریایی سو1تک، جو ری، با اشاره به همکاری بلندمدت این شرکت با مرکز جنگ اطلاعات نیروی دریایی بیان کرد:

بیش از دو دهه است که ما راه‌حل‌های قابل‌اعتماد برای ارتقای آمادگی مأموریتی ارائه می‌دهیم.

او همچنین بر اهمیت ایجاد شبکه‌ها و سامانه‌های سایبری امن تأکید کرد که نه‌تنها برتری اطلاعاتی نیروی دریایی را تقویت می‌کنند، بلکه موجب تسریع روند نوسازی زیرساخت‌های فناورانه از جمله بهبود معماری‌های ابری و مهاجرت برنامه‌ها می‌شوند؛ امری که در نهایت توان عملیاتی نیروی دریایی را به‌طور چشمگیری افزایش می‌دهد.

 

منبع:

تازه ترین ها
لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.

گزارش
1405/05/11 - 13:59- هوش مصنوعي

گزارش پست‌های نامناسب هوش مصنوعی در لینکدین

لینکدین به کاربران اجازه می‌دهد پست‌های نامناسب هوش مصنوعی را گزارش دهند.