about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

سرویس امنیت الکترونیک آذربایجان اعلام کرد که استراتژی امنیت سایبری این کشور به نقاط عطف مهمی دست یافته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ الوین شاهوِردیف (Elvin Shahverdiyev)، معاون سرویس امنیت الکترونیکی آذربایجان، اعلام کرد که استراتژی اطلاعات و امنیت سایبری این کشور برای سال‌های 2023-2027 با موفقیت در حال پیشرفت است و پیشرفت‌های چشمگیری در تقویت زیرساخت‌های دیجیتال و تاب‌آوری کشور در برابر تهدیدات سایبری حاصل شده است.

به گفته «Caliber.Az» در رسانه‌های محلی، شاهوِردیف در جریان مجمع امنیت سایبری جوانان در باکو، بر تلاش‌های مداوم با همکاری سازمان‌های مختلف دولتی، از جمله وزارت توسعه دیجیتال و حمل و نقل، برای تقویت اقدامات امنیت سایبری کشور تأکید کرد.

وی افزود که امنیت سایبری نه تنها برای توسعه فناوری، بلکه برای تضمین ثبات اقتصادی و اجتماعی نیز از اهمیت استراتژیک برخوردار است و جوانان، به عنوان رهبران فناوری آینده، نقش مهمی در شکل‌دهی به آینده امنیت سایبری دارند. او خاطرنشان کرد که آموزش در زمینه امنیت سایبری ضروری است، به ویژه با توجه به اینکه تهدیدات سایبری همچنان در حال تکامل هستند.

یکی از تهدیدات اصلی شناسایی شده، تأثیر اقتصادی جهانی حملات باج‌افزاری بود که بین سال‌های ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۴ بیش از ۳۰ میلیارد دلار خسارت در سراسر جهان ایجاد کرده است. شاهوِردیف هشدار داد که توسعه سریع هوش مصنوعی نیز خطرات جدیدی را به همراه دارد، به ویژه با محتوای دیپ‌فیک که به راه‌حل‌های فنی و استراتژیک نیاز دارد.

این مقام آذربایجانی در پایان عنوان کرد:

«امنیت به یک مسئله اجتماعی گسترده‌تر و نه فقط یک چالش فناوری تبدیل شده است. امنیت در حال تبدیل شدن به یک موضوع تاب‌آوری کلی جامعه است و آماده‌سازی جوانان در این زمینه کلید پایداری بلندمدت دولت به شمار می‌رود.»

در ماه آوریل سال جاری، باکو میزبان انجمن امنیت سایبری جوانان ۲۰۲۵ بود، رویدادی مهم با هدف افزایش سواد دیجیتال و ارتقای آگاهی امنیت سایبری در میان جوانان.

این انجمن با حمایت بنیاد جوانان آذربایجان، سرویس امنیت الکترونیکی تحت نظر وزارت توسعه و حمل و نقل دیجیتال، سرویس دولتی ویژه ارتباطات و امنیت اطلاعات، مرکز امنیت سایبری آذربایجان و اتحادیه سازمان‌های جوانان دانشجویی آذربایجان برگزار شد و شامل مجموعه‌ای از میزگردها به رهبری متخصصان حوزه امنیت سایبری بود. جلسات شامل مباحث مهمی مانند «هوش مصنوعی و عامل انسانی: تغییرات و خطرات جدید در امنیت سایبری» و «امنیت سایبری: رویکردهای نوآورانه برای برنامه‌نویسی و حفاظت از داده‌ها» بود.

هدف اصلی این انجمن افزایش سواد دیجیتالی در بین جوانان، القای فرهنگ امنیت سایبری و معرفی آخرین پیشرفت‌های فناوری در این زمینه بود. علاوه بر این، این رویداد با هدف کمک به تقویت زیرساخت‌های امنیت سایبری ملی آذربایجان، افزایش دانش و مهارت‌های مرتبط با دفاع سایبری و تقویت یک اکوسیستم ملی مقاوم در برابر امنیت سایبری برگزار شد.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.