about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

وزارت امور خارجه ایالات متحده یک میلیون دلار جایزه برای جزئیات بیشتر درباره هکر روس پیشنهاد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت امور خارجه ایالات متحده اعلام کرد که مبلغ یک میلیون دلار جایزه برای اطلاعات مربوط به یک هکر روسی متهم به نفوذهای رایانه‌ای علیه اهداف آمریکایی، در نظر گرفته است.

این آژانس پول را از طریق برنامه «پاداش برای عدالت» در راستای اطلاع از محل اختفای تیم واخاویچ استیگال (Tim Vakhaevich Stigal)، که توسط وزارت دادگستری آمریکا در ماه ژانویه امسال به شرکت در 4 توطئه مختلف برای سرقت اطلاعات کارت پرداخت متعلق به مشتریان حداقل 3 شرکت بزرگ بین سال‌های 2014 و 2016 متهم شده بود، پیشنهاد کرد.

استیگال به 4 فقره توطئه کلاهبرداری با سیم، 12 فقره کلاهبرداری سیمی، یک فقره کلاهبرداری رایانه‌ای اخاذی، 3 فقره کلاهبرداری از دستگاه دسترسی و 3 فقره سرقت هویت تشدید متهم شد.

فعالیت‌های سایبری او باعث شد که به عنوان تحت تعقیب‌ترین فراری سرویس مخفی ایالات متحده معرفی گردد.

این جایزه یک روز پس از سرکوب یک شبکه نفوذ مرتبط با روسیه توسط دولت ایالات متحده که پیش از انتخابات ریاست جمهوری آتی، متهم به انتشار اطلاعات نادرست به مردم آمریکا شد، منتشر می‌شود.  

وزارت امور خارجه ایالات متحده ادعا کرد که فعالیت‌های «Rossiya Segodnya»، شرکت مادر پخش کننده دولتی روسیه امروز را دنبال و سیاست محدودیت ویزا جدیدی را برای شرکت‌های تابعه این شرکت اعمال خواهد کرد.

این وزارتخانه آمریکایی همچنین 10 میلیون دلار جایزه برای اطلاعات مربوط به افرادی که در گروه هک روسی «RaHDit» مرتبط با «RT» مشارکت دارند، اعلام کرد.

منبع:

تازه ترین ها
انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

ضربه
1405/04/02 - 09:43- جرم سایبری

ضربه بین‌المللی به شبکه بدافزاری مرتبط با گروه هکری روسی

نهادهای مجری قانون در چند کشور با اجرای یک عملیات مشترک بین‌المللی، شبکه بدافزاری مرتبط با گروه سایبری روسی موسوم به اویل کورپ را هدف قرار دادند.

تولیدکننده
1405/04/02 - 09:39- جرم سایبری

تولیدکننده بزرگ شکر در استرالیا درگیر تبعات حمله سایبری

بیش از یک هفته پس از حمله سایبری که فعالیت دومین تولیدکننده بزرگ شکر استرالیا را مختل کرد، این شرکت اعلام کرد در حال بررسی ادعای یک گروه باج‌افزاری مبنی بر قبول مسئولیت این حمله است.