about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزارت بازرگانی ایالات متحده روز پنجشنبه پیشنهادی را برای محافظت از زنجیره تأمین پهپادها در برابر دشمنان خارجی مانند چین و روسیه مطرح کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، دفتر امنیت صنعتی این وزارتخانه خواستار دریافت بازخورد عمومی در مورد این موضوع است که چگونه فناوری اطلاعات در پهپادها می‌تواند خطراتی برای امنیت ملی ایجاد کند، مانند فراهم کردن امکان دسترسی از راه دور دشمنان به این دستگاه‌ها و افشای داده‌های حساس شهروندان آمریکایی.

این قانون جزئیات چگونگی تأثیرگذاری مشارکت خارجی در زنجیره تأمین پهپادها، از جمله تهدیدات حاد از سوی چین و روسیه را توضیح داده و بیان می‌کند که این مشارکت ممکن است به دشمنان اجازه دسترسی و دستکاری از راه دور این دستگاه‌ها را بدهد و داده‌های حساس ایالات متحده را در معرض خطر قرار دهد.

دولت بایدن در سپتامبر قانونی برای محافظت از وسایل نقلیه آنلاین در برابر نرم‌افزارها و سخت‌افزارهای وارداتی از روسیه و چین به دلیل نگرانی‌های امنیت ملی پیشنهاد داده بود.

جینا ریموندو، وزیر بازرگانی ایالات متحده، اظهار داشت:

تأمین امنیت زنجیره تأمین فناوری سیستم‌های هواپیمای بدون سرنشین برای حفظ امنیت ملی ما حیاتی است.

وی اطلاعیه قانون‌گذاری را گامی اساسی در محافظت از ایالات متحده در برابر آسیب‌پذیری‌های ایجاد شده توسط نهادهای خارجی توصیف کرد.

آخرین مهلت ارسال نظرات عمومی در مورد قانون پیشنهادی جدید، ۴ مارس است.

اوایل سال ۲۰۲۴، اف‌بی‌آی و آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌ها (CISA) هشدار به‌روزرسانی شده‌ای درباره تهدیدات احتمالی پهپادهای ساخت چین صادر کردند.

 

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.