about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

پوشش 40 درصدی 5G توسط وودافون در هند

شرکت وودافون در هند آماده است تا 5G را در 6 تا 9 ماه آینده 40 درصد پوشش دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ مدیریت شرکت وودافون (Vodafone Idea) در 15 آوریل امسال گفت که قصد دارد 40 درصد از درآمد خود را با خدمات 5G خود در 24 تا 30 ماه آینده پوشش دهد و سفارش شبکه 5G پس از تأمین بودجه آغاز خواهد شد. انتظار می‌رود ظرف 6 تا 9 ماه پس از انتشار، خدمات 5G را در جیب‌های منتخب عرضه کند.

آکشای موندرا (Akshay Moondra)، مدیر اجرایی وودافون، اظهار داشت :

«شبکه مخابراتی 5G آماده است. ما حداقل تعهد عرضه 5G را در حلقه‌های 5G تکمیل کرده‌ایم. ما آزمایشات را انجام داده‌ایم و فقط باید 5G را مستقر کنیم.»

اپراتور مخابراتی یک سرمایه‌گذاری متمرکز در شبکه انجام خواهد داد تا پوشش و ظرفیت را افزایش دهد. سرمایه‌گذاری روی 17 حلقه اولویت در کشور متمرکز خواهد شد. همانطور که در رشد و ظرفیت 4G و گسترش 5G سرمایه گذاری می‌کنیم، می‌توانیم در رشد صنعت مشارکت داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد که وودافون برای مدتی با تمام فروشندگان تجهیزات مخابراتی 5G درگیر است و سفارش‌دهی به این بستگی دارد که چقدر زود بودجه برای «Capex» تأمین می‌کند.

سومین شرکت بزرگ مخابراتی هند قصد دارد 18 هزار روپیه سرمایه جذب شده از عرضه عمومی بعدی خود (FPO) را برای راه‌اندازی سایت‌های جدید 5G، گسترش شبکه 4G خود و به تعویق انداختن پرداخت‌های طیف هزینه کند.

از مجموع درآمدهای FPO، شرکت مخابراتی پیشنهاد کرد که از 12750 کرور روپیه در هند برای خرید تجهیزات برای توسعه زیرساخت شبکه خود با راه‌اندازی سایت‌های جدید 4G، افزایش ظرفیت سایت‌های 4G موجود و راه‌اندازی سایت‌های جدید 5G، طبق RHP استفاده کند.

این مخابرات 5720 کرور از 12750 کرور روپیه‌ای را که برای توسعه شبکه در نظر گرفته شده برای راه‌اندازی شبکه 5G خود هزینه خواهد کرد.

در سال مالی 25، قصد دارد 10 هزار سایت 5G جدید با هزینه 2600 کرور روپیه راه‌اندازی کند و در سال مالی 26، 12 هزار سایت 5G را با هزینه 3120 کرور روپیه راه‌اندازی خواهد کرد.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/26 - 17:58- آمریکا

هشدار فدرال رزرو در مورد وابستگی به واردات هوش مصنوعی

افزایش سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های هوش مصنوعی می‌تواند کسری حساب جاری ایالات متحده را افزایش دهد.

کنوانسیون
1405/04/26 - 16:06- آمریکا

کنوانسیون سازمان ملل متحد علیه جرایم سایبری

کانادا کنوانسیون سازمان ملل متحد علیه جرایم سایبری را امضا کرد.

کشورها
1405/04/26 - 15:09- هوش مصنوعي

کشورها خواستار کنترل انسان بر هوش مصنوعی و سلاح‌های هسته‌ای شدند

کشورها در اعلامیه رُم خواستار کنترل انسان بر هوش مصنوعی و سلاح‌های هسته‌ای شدند.