about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

رژیم صهیونیستی ماهواره ارتباطی «درور ۱» را از فلوریدا به فضا پرتاب کرد.

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری سایبربان؛ صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی (IAI) ماهواره ارتباطی ملی اسرائیل، «درور ۱»، را سوار بر موشک فالکون ۹ اسپیس ایکس از کیپ کاناورال، فلوریدا، به فضا پرتاب کرد. این ماهواره مرحله اولیه پرتاب خود را به پایان رسانده و سیگنال‌های تشخیصی مثبتی را ارسال کرده که نشان‌دهنده استقرار ظاهراً موفقیت‌آمیز آن است.

در هفته‌های آینده، مهندسان صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی مجموعه‌ای از آزمایش‌های درون مداری را برای اطمینان از عملکرد کامل عملیاتی ماهواره انجام خواهند داد. پس از تأیید، «درور ۱» مأموریت چند ساله خود را به عنوان ماهواره ارتباطی رژیم صهیونیستی آغاز خواهد کرد و خدمات ملی ضروری را از مدار زمین‌ثابت در ارتفاع تقریبی 36 هزار کیلومتر ارائه می‌دهد.

بوآز لِوی (Boaz Levy)، مدیرعامل و رئیس صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی، این پرتاب را لحظه‌ای محوری برای برنامه فضایی اسرائیل خواند و ادعا کرد:

«به عنوان خانه فضایی اسرائیل، ما به توسعه و پرتاب موفقیت‌آمیز «درور ۱»، پیشرفته‌ترین ماهواره ارتباطی که تاکنون در اسرائیل ساخته شده، بسیار افتخار می‌کنیم. این پرتاب نشان دهنده تعهد ما به حفظ استقلال استراتژیک اسرائیل در ارتباطات فضایی و در عین حال نمایش نوآوری‌های تکنولوژیکی مهندسان صنایع هوافضا است.»

لِوی مدعی شد که «درور ۱» نه تنها نیازهای ارتباطات ملی رژیم صهیونیستی را برطرف می‌کند، بلکه صنایع هوافضای اسرائیل را به عنوان یک شرکت کلیدی در بازار جهانی ماهواره قرار می‌دهد.

وی افزود:

«این ماهواره به خانواده ماهواره‌های ارتباطی و رصدی ما که در مدار هستند و به اسرائیل و مشتریان بین‌المللی خدمت‌رسانی می‌کنند، می‌پیوندد. بار دیگر، ما برتری و نبوغ اسرائیل را در خط مقدم صنعت فضایی جهانی نشان می‌دهیم.»

صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی از دهه ۱۹۸۰، با پرتاب ماهواره رصدی «اوفک ۱»، پیشگام برنامه فضایی ملی اسرائیل بوده است. از آن زمان، این شرکت طیف گسترده‌ای از ماهواره‌های علمی، غیرنظامی و دفاعی را برای مأموریت‌های داخلی و جهانی توسعه، تولید و بهره‌برداری کرده است.

«درور ۱» دارای فناوری‌های ارتباطی پیشرفته است و راه‌حل‌های اتصال انعطاف‌پذیر و امنی را ارائه می‌دهد. این ماهواره اسرائیلی نشان‌دهنده یک سرمایه‌گذاری استراتژیک در تاب‌آوری ملی و استقلال فناوری است.
 

منبع:

تازه ترین ها
قوانین
1405/05/11 - 11:37- هوش مصنوعي

قوانین سخت‌گیرانه هند برای پلتفرم‌ها

هند قوانین سخت‌گیرانه‌تری برای پلتفرم‌ها در مورد دیپ‌فیک هوش مصنوعی وضع کرد.

هشدار
1405/05/11 - 08:58- آسیا

هشدار امارات به مسافران برای در امان ماندن از حملات سایبری

رئیس شورای امنیت سایبری امارات به مسافران برای در امان ماندن از تهدیدات سایبری توصیه‌هایی کرد.

تلاش
1405/05/11 - 07:50- هوش مصنوعي

تلاش آمازون برای جلوگیری از هزینه‌های اضافی کارکنان در هوش مصنوعی

کارمندان آمازون ۱.۸ میلیون دلار برای هوش مصنوعی هزینه کردند و این شرکت قصد دارد جلوی هزینه‌های اضافی را بگیرد.