about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

یک صرافی بزرگ ارز دیجیتال در جنوب شرق آسیا پس از سرقت ۲۲ میلیون دلاری ارز دیجیتال در این هفته، فعالیت‌های خود را متوقف کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، صرافی اندونزیایی ایندوداکس (Indodax) که ادعا می‌کند بیش از ۶ میلیون کاربر دارد، به مشتریان خود اعلام کرد که یک مشکل امنیتی در پلتفرم خود کشف کرده و خدماتش را متوقف کرده است تا عملیات نگهداری لازم را برای اطمینان از عملکرد صحیح سیستم کامل کند.

این شرکت در مورد میزان ضرر وارد شده اظهار نظر نکرد، اما یک پست از رسانه‌ای دیگر را به اشتراک گذاشت که اعلام کرده بود ۲۲ میلیون دلار سرقت شده است.

ایندوداکس متعهد شد که به هر کاربری که وجوهش به سرقت رفته باشد، غرامت داده و در بیانیه‌ی بعدی به مشتریان خود در مورد کلاهبرداران که قصد سوءاستفاده از این موقعیت برای سرقت ارز دیجیتال بیشتری دارند، هشدار داد.

در این بیانیه آمده است:

لطفاً مراقب وقوع کلاهبرداری با سوءاستفاده از نام ایندوداکس باشید! ما به شما اطلاع می‌دهیم که درباره دعوت‌نامه‌ها یا درخواست‌های بازپرداخت وجوه ایندوداکس یا اطلاعات شخصی خود هشیارتر عمل کنید. ایندوداکس به محض تکمیل نگهداری، به‌طور عادی فعالیت خود را از سر خواهد گرفت.

چندین شرکت امنیتی بلاکچین اعلام کردند که از ۱۰ سپتامبر شروع به مشاهده انتقال وجوه از این پلتفرم کرده‌اند، از جمله ۲۵ بیت‌کوین به ارزش حدود ۱.۴ میلیون دلار و ۱۴ میلیون دلار اتریوم.

ایندوداکس که از سال ۲۰۱۴ فعالیت خود را آغاز کرده است، آخرین صرافی بزرگ ارز دیجیتال در آسیاست که هدف حمله قرار گرفته است.

در ماه ژوئیه، حداقل ۲۳۰ میلیون دلار ارز دیجیتال از یک صرافی مستقر در هند به نام وزیر ایکس (WazirX) به سرقت رفت.

هفته گذشته نیز یک پلتفرم بزرگ در سنگاپور مورد حمله قرار گرفت و بیش از ۲۷ میلیون دلار از آن سرقت شد.

با اینکه هیچ‌یک از این حملات به گروه خاصی نسبت داده نشده‌اند، اما هم اف بی آی (FBI) و هم مایکروسافت در ماه گذشته چندین گزارش منتشر کردند که نشان می‌دهد هکرهای مرتبط با دولت کره شمالی به طور ویژه صرافی‌های ارز دیجیتال را با انواع حملات هدف قرار داده‌اند.

طبق تحقیقات سازمان ملل، دولت کره شمالی حمله به پلتفرم‌های ارز دیجیتال را به عنوان یکی از ارکان اصلی استراتژی درآمدی خود قرار داده و از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۳ حدود ۳ میلیارد دلار از این حملات کسب کرده است.

مقامات کاخ سفید هشدار داده‌اند که این پول برای تأمین مالی برنامه تسلیحات هسته‌ای این کشور استفاده می‌شود.
 

منبع:

تازه ترین ها
کاربرد
1405/05/11 - 13:47- هوش مصنوعي

کاربرد راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای حمایت از کشاورزان نیجریه

شرکت امنیت سایبری سیسکو در حال بررسی راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای حمایت از کشاورزان نیجریه‌ای است.

پیش‌بینی
1405/05/11 - 13:36- تروریسم سایبری

پیش‌بینی رژیم صهیونیستی درمورد جنگ هویت‌ها در عصر هوش مصنوعی

صنعت سایبری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که هویت به میدان نبرد بعدی امنیت هوش مصنوعی تبدیل خواهد شد.

تشدید
1405/05/11 - 13:07- آسیا

تشدید درگیری ارمنستان و آذربایجان با حملات سایبری علیه روزنامه‌نگاران و مدافعان حقوق بشر

به گفته محققان، درگیری ارمنستان و آذربایجان با حملات سایبری علیه روزنامه‌نگاران و مدافعان حقوق بشر و استفاده آذربایجان از جاسوس‌افزار اسرائیلی پگاسوس تشدید شده است.