about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

PHP؛ ناامن‌ترین زبان برنامه‌نویسی جهان

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ 86 درصد نرم‌افزارهایی که کد اصلی آن‌ها مبتنی بر PHP نوشته می‌شود نوعی آسیب‌پذیری مربوط به وبگاه‌های چندگانه را در خود جا داده‌اند. ین بررسی را مرکز Veracode انجام داد و در پایان متوجه شد PHP آسیب‌پذیرترین زبان برنامه‌نویسی در جهان محسوب می‌شود و برنامه‌های ساخته شده مبتنی بر آن به‌راحتی هک می‌شوند.
در این بررسی پرکاربردترین زبان‌های برنامه‌نویسی و پلتفرم‌ها از جمله PHP، Java، Microsoft Classic ASP، NET.، iOS، اندروید، C و ++C، JavaScript، ColdFusion، Ruby و COBOL مورد تحلیل قرار گرفتند.
کارشناسان دریافتند ۸۶ درصد نرم‌افزارهایی که کد اصلی آن‌ها مبتنی بر PHP نوشته می‌شود نوعی آسیب‌پذیری مربوط به وبگاه‌های چندگانه (XSS) را در خود جا داده‌اند.
بررسی‌های جدید همچنین نشان داد ۵۶ درصد نرم‌افزارهای تولید شده مبتنی بر زبان برنامه‌نویسی PHP حفره امنیتی مرتبط با SQL را شامل می‌شوند و ۷۳ درصد آن‌ها هم در زمینه رمزگذاری داده مشکل دارند.
از بین نرم‌افزارهایی که مبتنی بر زبان برنامه‌نویسی ColdFusion ساخته شده‌اند هم گفته شده است که ۶۲ درصد آن‌ها در زمینه سازگاری با SQL حفره امنیتی دارند.
زبان‌هایی که برای توسعه ابزارهای مبتنی بر وب مورد استفاده قرار می‌گیرند، به طور کلی بیشترین مشکلات امنیتی را شامل شده‌اند که از جمله آن‌ها می‌توان به Java و ++C اشاره کرد.
طبق آمارهای موجود ۲۱ درصد ابزارهای مبتنی بر Java در زمینه SQL حفره امنیتی داشتند و ۲۹ درصد نرم‌افزارهای مبتنی بر زبان NET. مایکروسافت هم مشکل مشابه را شامل می‌شدند.

 

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/04/23 - 10:48- هوش مصنوعي

راه‌اندازی سیستم آزمون دانشگاهی دیجیتال در یونان

وزارت مدیریت دیجیتال و هوش مصنوعی یونان و دانشگاه ارسطو تسالونیکی یک سیستم آزمون دیجیتال دانشگاهی راه‌اندازی کرده‌اند.

اختصاص
1405/04/23 - 10:32- هوش مصنوعي

اختصاص بودجه 5 میلیون دلاری به کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان

صندوق کارآفرینی اردن ۵ میلیون دلار به شرکت «STV» برای ساخت کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان اختصاص داد.

تأکید
1405/04/23 - 10:25- آسیا

تأکید هند بر ایجاد قابلیت‌های داخلی در هوش مصنوعی و امنیت سایبری

هند بر لزوم ایجاد قابلیت‌های داخلی در هوش مصنوعی و امنیت سایبری برای مقابله با تهدیدات فزاینده تأکید کرد.