about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یک اقدام امنیتی بزرگ شرکت گوگل پرده از فعالیت گسترده و پنهان یک گروه هکری بین‌المللی برداشت.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از رویترز، شرکت گوگل اعلام کرد یک گروه هکری مرتبط با چین که نزدیک به ده سال به نفوذ در سازمان‌های دولتی و شرکت‌های مخابراتی مشغول بوده، مختل شده است. این گروه که با نام‌های «UNC2814» و «گالیوم» شناخته می‌شد، به حداقل ۵۳ سازمان در ۴۲ کشور دسترسی پیدا کرده بود و با استفاده از ابزارهایی مانند صفحات گوگل برای سرقت داده‌ها و پنهان ماندن از ردیابی فعالیت می‌کرد. گوگل تأکید کرد این روش‌ها موجب نقض امنیت محصولات این شرکت نشده و تنها ترفندی برای مخفی شدن در جریان معمول شبکه بوده است.گوگل و شرکای ناشناس آن پروژه‌های ابری مرتبط با این گروه را متوقف کردند، زیرساخت‌های اینترنتی مورد استفاده آن‌ها را شناسایی و غیرفعال کردند و حساب‌هایی را که برای دسترسی به صفحات گوگل استفاده می‌شد از کار انداختند. تحلیلگران گوگل اعلام کردند این گروه علاوه بر سازمان‌های مشخص، ممکن است به حداقل ۲۲ کشور دیگر نیز دسترسی داشته باشد و در یک مورد، بدافزاری به نام «گریت‌تاید» روی سیستمی نصب کرده بود که شامل اطلاعات کامل هویتی افراد از جمله نام، شماره تلفن، تاریخ و محل تولد و شماره شناسنامه و رأی‌دهنده بود.

این حملات با تلاش برای شناسایی و رصد اهداف خاص همخوانی دارد و مشابه کمپین‌هایی است که برای سرقت سوابق تماس، رصد پیامک‌ها و حتی نظارت بر افراد هدف از طریق قابلیت‌های قانونی شرکت‌های مخابراتی استفاده می‌شد. سفارت چین در بیانیه‌ای تأکید کرد امنیت سایبری چالشی جهانی است که باید از طریق گفت‌وگو و همکاری حل شود و چین هرگونه فعالیت هکری را طبق قانون محکوم و مقابله می‌کند و هرگونه استفاده از مسائل امنیت سایبری برای تخریب وجهه این کشور را رد می‌کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.