about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

«مردیت ویت‌تیکر» در مصاحبه‌ای به انتقادات مدیرعامل تلگرام علیه سیگنال واکنش نشان داد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ مردیت ویت‌تیکر به‌تازگی در رویداد VivaTech با رسانه تک‌کرانچ مصاحبه و درباره موضوعات مختلفی صحبت کرده است. در بخشی از این گفت‌وگو از او درباره صحبت‌های اخیر ایلان ماسک و پاول دورف علیه سیگنال پرسیده شد. ویت‌تیکر درباره صحبت‌های مدیرعامل تلگرام گفت: «به‌نظر می‌رسد پاول آن‌قدر مشغول دنبال‌شدن توسط یک عکاس حرفه‌ای است که نمی‌تواند حقیقت حرف‌هایش را بررسی کند. نمی‌دانم چرا او به این ادعاها دامن می‌زند. می‌دانم که نظرات و ادعاهای [دورف] درباره سیگنال چرند است. ما همه شواهد را در سمت خود داریم. بنابراین نظر مردم مشخص و رأی آن‌ها آشکار است.»

رئیس سیگنال درباره ادعاهای نادرست مدیرعامل تلگرام ابراز تأسف کرد

رئیس سیگنال می‌گوید نکته تأسف‌برانگیز این است که برخلاف صحبت‌های دیگر مدیران دنیای فناوری درباره این پیام‌رسان، گفته‌های اخیر به مردم واقعی آسیب می‌زند و بسیار بی‌ملاحظه است. او توضیح داد: «در کنار افرادی که در ائتلاف با آن‌ها کار می‌کنیم، مجبور شدیم با مدافعان حقوق بشر و گروه‌های کنش‌گری که واقعاً بابت این ادعاها ترسیده بودند، ارتباط برقرار کنیم، چون ما در صنعت و اکوسیستمی حضور داریم که شاید 5000 نفر در کل جهان مهارت بررسی و راستی‌آزمایی کاری را که انجام می‌دهیم، داشته باشند، و ما تا جای ممکن کار افرادی را که دارای تخصص مورد نیاز برای ارزیابی فعالیت سیگنال هستند، آسان کرده‌ایم.»

مردیت ویت‌تیکر می‌گوید پروتکل و کد سیگنال متن‌باز است و اطلاعات زیادی درباره آن وجود دارد. او اضافه می‌کند: «پروتکل ما به‌صورت رسمی ارزیابی و تأیید شده است. ما هر کاری که بتوانیم انجام می‌دهیم. اما افراد زیادی با مهارت‌ها و تخصص‌های متفاوت هستند که باید حرف متخصصان را بپذیرند. ما خوش‌شانس بودیم چون یک دهه است که به‌صورت باز در این فضا کار کرده‌ایم.»

رئیس سیگنال یادآور شد که آن‌ها استاندارد طلایی فناوری رمزنگاری را ساخته‌اند و اعتماد جوامع متخصصان امنیت، رمزنگاری و هکرها را به‌دست آورده‌اند. ویت‌تیکر گفت خیلی اوقات از نشر اطلاعات نادرست درباره سیگنال برای ترغیب گروه‌های آسیب‌پذیر به استفاده از سرویس‌های غیرایمن و نظارت و کنترل بر آن‌ها استفاده می‌شود. او افزود به همین دلیل «عصبانی بودم، عصبانی هستم، و فکر می‌کنم کار آن‌ها بسیار بی‌ملاحظه است. بازی خودتان را بکنید، اما این بازی را به زمین من نیاورید.»

پاول دورف اخیراً در کانال شخصی خود در تلگرام گفته بود دولت آمریکا 3 میلیون دلار برای ساخت رمزنگاری سیگنال هزینه کرده و این سیستم در بسیاری از پیام‌رسان‌های دیگر ازجمله واتس‌اپ استفاده می‌شود. او همچنین گفته بود سیگنال به محققان اجازه نمی‌دهد مطمئن شوند که کد گیت‌هاب این پیام‌رسان همان کدی است که در اپ آیفون استفاده شده، چرا که بیلدهای قابل بازتولید برای نسخه iOS وجود ندارد. البته مدیر سیگنال در پاسخ به این ادعا گفته بود که این محدودیت متوجه اپل است.

منبع:

تازه ترین ها
راه
1405/04/22 - 15:57- هوش مصنوعي

راه حل مقابله با حملات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی

کارشناسان امنیت سایبری معتقدند با گسترش سریع استفاده از هوش مصنوعی در حملات سایبری، سازمان‌ها و نهادهای دولتی برای دفاع مؤثر از زیرساخت‌های خود ناچارند از هوش مصنوعی در کنار نظارت انسانی، معماری اعتماد صفر و چارچوب‌های جدید حاکمیتی استفاده کنند.

تحریم
1405/04/22 - 15:39- جرم سایبری

تحریم هکرهای اطلاعات نظامی روسیه توسط اتحادیه اروپا و انگلیس

اتحادیه اروپا و بریتانیا در اقدامی هماهنگ، تحریم‌های جدیدی را علیه ده‌ها فرد و نهاد روسی به دلیل مشارکت در حملات سایبری و عملیات‌های بی‌ثبات‌کننده علیه کشورهای اروپایی اعمال کردند.

همکاری
1405/04/22 - 15:35- هوش مصنوعي

همکاری سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا در زمینه هوش مصنوعی

سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا همکاری در زمینه هوش مصنوعی و مشاغل را تقویت می‌کنند.